Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » E-könyv olvasó? Javaslatok?...

E-könyv olvasó? Javaslatok? Megéri? Milyet?

Figyelt kérdés

Gondolkoztam egy e-könyv olvasó beszerzésén. Kedves ismerősöm javaslata a Kindle Paperwhite 2 volt, de az a maga 40 ezer feletti árával meghaladja a terveimet. Én úgy legfeljebb 25-30 ezerben gondolkodtam. Mindenképpen Amazon (Kindle) termék legyen. Nézegettem még a Fnac által gyártott Kobo olvasókat is (egy időre Franciaországba megyek, így a helyi árakkal is lesz szerencsém megismerkedni e téren), de nem nyerték el a tetszésemet.

Könyveket olcsóbban lehet beszerezni elektronikus formátumban, mint a fizikai példányokat? Megéri beszerezni? Mik a tapasztalataitok, kinek mi vált be?

2015. jún. 27. 18:05
 1/1 anonim válasza:
Megéri! Mindegyik Kindle nagyon jó, nem kell a legdrágábbat venni. Megbízható, könnyen használható ketyere, nekem már vagy öt éve kifogástalanul működik. A könyveket nagyon olcsón be lehet szerezni, folyamatosan vannak akciók is, na meg ha épp nincs pénzed, le is tudod őket tölteni az internetről és átkonvertálni pdf-be vagy mobiba (az enyém nem olvassa az epubot, de kábé húsz másodperc az átkonvertálás).
2015. jún. 28. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!