Windows 10 hogy?
Figyelt kérdés
Helyzet a következő. Nem vagyok túl jó a témában. Van egy SSD-m, amelyre most telepítve van a jogtiszta windows 8.1. Ez a C meghajtó. Van a HDD amire a programok játékok stb vannak telepítve. Ez a D meghajtó.
Ugye én most elviekben lefrissíthetném a win 8.1emet ingyenesen win 10-re. DE. Nekem akkor automatikusan SSD-re fogja telepíteni a windows 10-et? Vagy nekem kell majd kiválasztani? És ha ez megvan, akkor a win 10 a 8.1-re települ rá? Tehát nem fog plusz helyet elfoglalni az SSD-ből a win 10? Tehát ugy kéne hogy a win 8.1 törlődjön, a win 10 maradjon. És a D-n lévő programok megmaradnak? Van rá lehetőség? Előre kösszi.
2015. júl. 30. 17:47
1/1 anonim válasza:
Frissítésnél nem töröl semmit, még a feltelepített programok közül is csak azt, ami nem kompatibilis. Lesz egy windows.old mappa mentésekkel, és ennyi. Ha jelenleg az SSD-ről fut a rendszer, természetesen oda települ a win10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!