Ha le jár a Windows 10 egy év mulva.. Mi lesz?
Ha le jár a windows 10 egy év mulva akkor mi lesz? :( Vissza lehet állítani az eredeti szoftverre? Mert azt olvastam hogy csak egy évig lesz érvényes...
Fö kérdés...: Le merjem frissíteni?????????
1 ÉVIG LEHET INGYEN FRISSÍTENI
Tehát 1 évig van arra lehetőséged, hogy átállj az űj rendszerre. Utána arra kapod a fissítéseket, semmi nem fog történni vele 1 év múlva.
Szerintem megéri átállni, én 1 gépet már frissítettem, aásik most tölti. Jó kis rendszer. Nekem szimpatikus.
Nekem sem frissít még. Nem tudom mi baja.
Fokozatosan kapják meg a felhasználók. Meg tudod nézni, hogy elkezdte e már a letöltést. Menj a C: megjajtóra, és jelenítsd meg a rejtett elemeket (nézet, rejtett elemek). Ha van egy olyan mappád, hogy $windows.-BT akkor a letöltés elméletileg elindult.
Nekem már megvan a mappa, több mint egy napja mégsem csinál semmit, szóval most már nem nagyon értem.
A másik lehetőség, hogy az alábbi linkről ( [link] le kell tölteni a creation tool-t,(értelemszerűen ha jelenleg 32 bit rendszered van, akkor azt, ha 64bit, akkor azt), futtatni a programot és nem pendrive/dvd-re kiírni, hanem az azonnaloi frissítést választani. Így is lehet frissíteni. Ekkor letölti a Win 10-et és telepíti.
A régebbi gépemen kipróbáltam, nekem jó lett. A másikon ha nem fogja magától frissíteni windows update-n keresztül akkor ugyanaz lesz a sorsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!