Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek az Orion HS...

Mi a véleményetek az Orion HS 501 Bolero hangfalról?

Figyelt kérdés
Én eddig jókat hallottam róla, egyszer kétszer sikerült is rokon példányokat meghallgatni (hs500) és azoknak jó hangja volt. Azt is hallottam hogy szereti enni a közepeket és az fogyóeszköz. Szóval véleményeket várok, érdemes e venni, ha igen mennyiért valamint milyen erősítővel érdemes meghajtani? Azok tapasztalatára külön kíváncsi vagyok akinek van vagy esetleg volt ilyen hangfalpárja!

2015. júl. 26. 02:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem kimondottan nekem szól a kérdés, de úgy álatlában azt mondanám, hogy gondold meg!

Ma már azért eljárt az idő ezen konstrukciók fölött, vagy inkább úgy mondanám, hogy a hasonló korú, de mondjuk angol (pl Wharfedale, Celestion, JPW, TDL, Monitor Audio, Bowers and Wilkins, KEF), vagy az USA JBL, Epicure hangsugárzók konkurenciái és ezek sem drágák ma már.

Én nem adnék értük sok pénzt!

Itt van egy teszt: [link] aránylag adfok az akkori HFM véleményére, ami ebben az esetben egész jó! (Többniyre lesújtó véleményt írtak a magyar konstrukciókról)

2015. júl. 27. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!