Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Összetudom kötni ezt a házimoz...

Összetudom kötni ezt a házimozi rendszert ezzel a tv-vel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Nemrég vettem egy Orion HT 585-ös házimozi hangfalszettet. Abból a célból vásároltam, hogy majd a tv-re csatlakoztatva nézzem a tv műsorokat. Mint utólag kiderült, állítólag nem sok csatorna van 5.1-es hanggal. Mindegy is, mert leginkább DVD filmeket, Blu Ray lemezeket szerettem volna ezzel a hangfalszettel nézni. Nincs külön Blu Ray lejátszóm, egy PS4-ről oldanám meg a filmek lejátszását. Sajnos viszont kisebb olvasgatás után attól félek, hogy a tvt nem tudom összekötni majd ezzel a hangfalszettel, mivel nincs rajta rca csatlakozó. 1db Scart csatlakozó, SIDE Av, Fejhallgató kimenet, 2db HDMI, 2db USB,SPDIF Coax out, és Vga csatlakozó van rajta. Illetve egy kártyafoglalat, de én dekóderen keresztül nézem a tv-t. Ezen a dekóderen (Telefunken TTR 280C) Optical audio out, 1db HDMI, 1db Scart, és egy USB található. A tv típusa: Hyundai DLF40285 Smart. A PS4-en egy digital out optical, és egy aux csatlakozó van. Összelehet hozni valahogy, vagy feleslegesen adtam ki rá a pénzt?

2015. júl. 6. 12:18
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Orion HT 550
2015. júl. 6. 17:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Neked egy Toslink to RCA, vagy HDMI to RCA átalakító kell.
2015. júl. 8. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!