Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudom beállítani az...

Sipi44 kérdése:

Hogyan tudom beállítani az 5.1 vagy 6.1-et?

Figyelt kérdés

Van egy Sherwood RD-7500-as erősítőm de nem tudom beállítani azt hogy házimoziként működjön.

Van hozzá leírás de angol.

[link]

remélem tud valaki segíteni

további képek itt

[link]

2015. jún. 29. 22:38
 1/4 Osynho ***** válasza:
Nem teljesen értem a kérdést. Mit értesz a házimozi működés alatt? Mi a teljes rendszer? Hangfalak, forrás, kábelezés?
2015. jún. 30. 11:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Van egy TV-m abból jönne a hang egy optikai kábellel az erősítőbe. A TV-n van egy optical audio out csatlakozó és ezt kötöttem össze az optikai bemenetével az erősítőnek, de azon nem jött ki hang semelyik hangszóróból.
2015. jún. 30. 16:45
 3/4 Osynho ***** válasza:
Tv-n be van állítva, hogy az optikain adja ki a jelet? Az erősítő bemenete is optikaira van állítva? Általában a digitális bemeneteket lehet állítani. Pl koax, vagy optikai legyen az adott bemenet. Ezt is ellenőrizd. 5.1-ed egyébként 5.1-es forrásból lesz, pl, ha a tv-n lejátszott film ilyen hangsávot tartalmaz és a tv képes azt optikain továbbadni.
2015. jún. 30. 23:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, Valóban a TV-n kellett állítani én meg már idegből fel tettem a jófogásra :)
2015. júl. 1. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!