Hogyan érhetem el, hogy a tv-m hangja a házimozimon szóljon?

Figyelt kérdés

TV: LG 42lb650v

Házimozi: LG DH4430P 5.1

2015. jún. 26. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 3,5mm Jack- RCA kábellel simán megoldható. A TV fejhallgató kimenetébe megy a 3.5-ös jack, a házimoziba meg az RCA input. Elvileg működnie kell.
2015. jún. 26. 22:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod! :) Ez a kábel 5.1-et is tud?

Azért lenne érdekes, mert a tv-hez kötöttem egy külső HDD-t amin méretes 1080p 3D-és filmek vannak.

2015. jún. 26. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:

A tévéd hátulján van 5 db színes jack dugó. Oda dugdosd be az 5.1-esből eredő kábeleket a megfelelő színek alapján.

Biztosan kaptál kábeleket hozzá, de ha nem, akkor pedig hdmi csatlakozón keresztül csatlakoztasd, mivel ez is van mindkét készüléken.

[link]

2015. jún. 26. 23:11
 4/4 Osynho ***** válasza:

Multi channel kimenet (és így DD, DTS dekóder nincs a tv-ben). Egyébként az 6 színes ugó lenne, de nem jack, hanem rca. :)

HDMI-vel összeköthető a 2 eszköz, de az a tv bemenete, a hifi kimenete, tehát a tv-ből nem fog hang menni a hifibe. Arc technológiával működne, de jelen esetben ez sem megvalósítható.

Összefoglalva, a tv-ből nem tudsz 5.1-es hangot vinni a hangcuccba, mivel még optikai bemenet sincs rajta. Az fog 5.1-ben szólni, amit az egybeszettel játszol le.

2015. jún. 27. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!