Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ibiza Star10 hangfalról mi a...

Master22 kérdése:

Ibiza Star10 hangfalról mi a véleményetek? Megéri az árát?

Figyelt kérdés
ibiza hangfal

2015. júl. 11. 21:23
 1/3 A kérdező kommentje:

otthol használnám techno zene hallgatásra.

Ez az:

[link]

2015. júl. 11. 21:24
 2/3 anonim válasza:

Hát a Ibiza eléggé a legalja :) Bocsi hogy ezt így ki jelentem de hangtechnikuskén volt már dolgom Ibiza hangfalakkal és mit kell hogy mondjak nagyon rossz minőségű és alig terhelhető darabok, otthoni zenehallgatásra alkalmanként esetleg talán jó lehet árához képest, de ez ugye attól is függ hogy milyen erősítővel szeretnéd meg hajtani. Az Electronic Star meglehetősen rossz hírnévvel rendelkezik, nem véletlen, mivel elég aljas módon át verik az embereket, teszem hozzá azt aki nem ért hozzá :) Ez a hangfal amit be linkeltél maximum névlegesen 80 wattot ha tud, ami otthonra nem kevés de nem is a teljesítményével van a gond hanem a terhelhetőségével és a hangnyomásával ami le húzza. Én inkább ezt az oldalt ajánlom, valós adatokat írnak és a Voice kraft és ibiza között fényévek a különbség :) [link]

És be linkeltem két nagyjából azonos árkategóriában lévő hangfalat is :) ezek már eleve szebben szólnak mivel nem vacak piezo sugárzóval hanem driverrel lettek ellátva :)

LK-618-10 Hangfal, 10", 100W/8Ohm

LK-618-8 Hangfal, 8", 100W/8Ohm

Remélem tudtam segíteni

2015. júl. 12. 11:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Marantz sr6200 erösitöm van. 110W/ csatornánként a teljesitménye.
2015. júl. 12. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!