Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri-e xbox 360 slim 4 gb...

Megéri-e xbox 360 slim 4 gb -t venni?

Figyelt kérdés

Jófogáson van ez a hirdetés [link]

20 valahány játékkal,chippelt azt mondja nem akadozik egyik játék se.

Nos játékkonzol téren sík hülye vagyok szerintetek megéri-e megvenni? én csak jokat szeretnék játszani gta 5 meg stb vel.

2015. júl. 10. 17:30
 1/4 anonim válasza:
Szerintem gyűjts még és vegyél el egy Xbox one, érdemes már új generációt venni!
2015. júl. 10. 17:57
 2/4 anonim válasza:
GTA V-ÖN kívűl mivel játszanál még?
2015. júl. 10. 17:59
 3/4 anonim válasza:
Enyém nem slim, 4 éves és 250 GB, most tervezem eladni,érdekelne? kapsz hozzá játékot is, megbeszéljük, GTA 5 rajta van, nem lemezes ha nem digitális formában.
2015. júl. 10. 18:04
 4/4 anonim válasza:
Ettől picit olcsóbban is kapsz ÚJAT 1+2 év garanciával, headsettel, játékokkal, 1 hónap golddal.Én inkább ezt választanám,de te tudod, hogy melyik éri meg neked jobban.Szerintem egyikkel sem jársz rosszul.(most látom a dátumot, szerintem már vásároltál egyet :))
2015. júl. 31. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!