Minden esetben megéri kibélelni a hangfalakat?
Auna hangfalpárom van sub/reflexcső rendszeres, tehát nem teljesen zárt a láda. Az ilyen hangfalakt is megéri kibélelni vagy nem érek el vele sokat?
A hangfalat egyébként nem ajánlom senkinek.... se bélelés, se normális illesztés, se hangváltó nincs benne. Tehát kapsz egy mély és egy magas hangszórót egy "fadobozban".
Szia. Ha továbbra is foglalkozni akarsz vele, én bélelés párti vagyok, mert térnövelő, és az illesztéseket , ahol rés van tömítsed be.Jobb hangja lesz,és a magas elé köss 3-4 mikros bipoláris kondit(ha nem piezzo) a mély elé meg egy tekercset.
De inkább válj meg tőle.
Atól függ miből van a doboz.
pl: nekem van egy nagy házilag építet hangfalam nincs kibélelve de, így is nyomja a basszust.
Ha zárt ládát akkarsz kibéleniaakor a basszust jobban fogja nyomni. De ha reflexcsöves hangfalat bélelsz ki akkor az a jó ha elöl van a reflexcső mert akkor onnan jönn ki a basszus és akkor jó ha kibéleled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!