Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Tableteket lehet tölteni...

A Tableteket lehet tölteni 220ról? (usb-n)

Figyelt kérdés

Van egy tabletem, gépről rendesen tölt, de ha beledugom a konnektorba teljesen meghülyül. A bedugóba lehet dugni usb-t egyik végén, másik végét a tabletbe dugom.

Hogyan lehetne tölteni akkor? Autózáshoz kellene

2015. júl. 19. 15:49
 1/5 Neuhauser László ***** válasza:
Eddig amivel találkoztam táblagépet MicroUSB-vel mindegyik tölthető volt, valamint a legtöbbhöt jár egy 230V "töltőfej" amit a konnektorba dugva egy USB töltőt kapunk.
2015. júl. 19. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert van az autóban 220?
2015. júl. 19. 17:08
 3/5 A kérdező kommentje:
igazából kamion, és a tanszformátor az majdnem olyan mint a 220. Lehetne még sima szivargyújtós is, de nem vagyok otthon az elektronikában, hogy ugyan olyan-e
2015. júl. 19. 17:13
 4/5 Neuhauser László ***** válasza:

Ja hogy gépjárműben kéne?

No akkor javaslom aegy szivargyújtős töltő beszerzését, ami lehetőleg minimum 1 Amperes legyen, hogy stabilan el tudja látni a Tabot árammal - ezek direkt okostelefon/tablet töltésére vannak kitalálva :)

2015. júl. 19. 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet tölteni 230-ról, de adódhatnak problémák az érintőképernyővel. Mivel az inverter által előállított 230V földfüggetlen, valószínűleg azzal nem lesz működési zavar.

Ha mégis, akkor próbáld szivargyújtós töltővel. De kellene oda 2A is inkább.

Ha 24 V van a kamionban, arra is oda kell figyelni kiválasztáskor, nehogy csak 12 V-ra legyen jó.

2015. júl. 19. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!