Mennyi ideig kell tölteni az új tableteket? Vasárnap vettem, aznap este már tölteni kellett. Ez normális?! Ma délután is feltöltöttem és 62%-on van. Köszönöm a segitséget.
Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 20:39
1/8 anonim válasza:
Milyen tablet? Attol is fugg mit csinaltal rajta (bongeszes, videlejatszas, stb.) Atlagban olyan 5-6 orat birnak.
2/8 Tengor válasza:
Ha használod normális, hogy merül. Kijelzőtől, CPU-től, akku mérettől függ, hogy meddig bírja.
3/8 anonim válasza:
Ha használod, akkor lemerül. Ezzel számolni kell. Elsősorban az akku (mah-ban meghatározott) "nagyságától" függ, hogy mennyi ideig bírja a tableted, ezt lett volna érdemes megnézni, mielőtt megvetted. Nyilván ezen kívül függ még a hardvertől is, pl. processzor magok számától, annak gyártási technológiájától, a kijelző fényerejétől, a felhasználási területtől, s kicsit attól is, hogy kiknek a kezéből került ki.
4/8 anonim válasza:
Ja, igen. Tölteni töltheted 100%-ra is, de az akkut úgy tudod jobban kímélni, ha nem töltöd föl 100%-ra s nem hagyod teljesen lemerülni, kb. 15-20%-nál töltőre rakod.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkumlátor 2800 mAh, cpu MTK 8312, ARM Cortex A7,kétmagos soc,magonként 1,2 Ghz. Alcor tablet
2014. febr. 19. 21:52
6/8 anonim válasza:
Hozzávetőlegesen (ez egy alacsonyabb fogyasztású SoC). Bekapcsolt wifi mellett, böngészéssel kb. 3-4 órát kell bírnia az akkunak, alacsony fényerő mellett, játékkal eltöltött idő meg én úgy gondolom nem lehet több 2 óránál. Ha ennél feljebb vagy körülbelül így teljesít, akkor ne is várj el többet tőle.
7/8 A kérdező kommentje:
Wifi ki van kapcsolva,játszani nem szoktam. SIM kártyás a tablet,így netezek rajta.Amit használok leginkább skype, facebook,e-mail. Nagyjából ezek.
2014. febr. 21. 09:15
8/8 Tengor válasza:
(A GSM modul legalább annyit, ha nem többet fogyaszt, mint a Wifi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!