Xbox One vagy PS4-et ajanljatok?
A PS4-nél is fizetni kell a multiért(évi 14.000) ez már nem a PS3-om.
Honnan szeded ezt a sok marhaságot kedves kérdező???
Ertem, talaltam akumlatort hozza 20€-ert (2 akku, 2 kabel)
Igy kb, egy arban vannak.
Melyiket vetelevel jarnak jobban?
Nekem most Xbox One van de tervezek egy PS4-is azt válaszd ami az igényeidnek megfelelőbb és a barátaidnak is van hogy tudjatok együtt coop játékokat tolni.
Az XboxOne előnye még annyi hogy a Xbox360-as játékokat is tudod játszani és ha veszel egy játékot megoszthatod egy baráttal az az fél áron lesz.(mivel a felét ő fizeti ez a Live-ról letöltött játékokra vonatkozik nem a dobozos game-re)
Vagy nézd meg milyen exclusive játékok jönnek és az alapján döntsd el.
Az Xbox One-ra jövő hónap elején jön a win10 később a DX12 és kezeli a billentyűzetet és az egeret is + kiváló ingyenes support-ja van (ami Sony-nak 10 év alatt sem sikerült összehozni)bármilyen kérdésedre válaszolnak a konzollal vagy live-al kapcsolatban és ingyenes a telefon + ha gond lenne akkor ingyen viszi-hozza a futár a gépet.
Még a ps3 is kezeli a billentyűt meg az egeret
Dee,huha ps4 viszi a ps1-2 játékokat mostal még a 3 at is
Meg ps vitával meg rácsatlakozhatsz
Sokkal jobbak az exluzívok,egyszerübb felület
Multiba csinálhatsz magadnak szervert stb
Jaj 14 ezer az évi plus és kapsz havi 6 játékot elméletileg 2 ps3 2 ps4 2 psvitára de van ameiket mindegyikre letudod tölteni
Jaj :o
A többibdolog meg emberfüggő
Ps4 et mondom
Főleg ha olcsóbban tudsz szerezni hozzá dolgokat
Azt is írd le hogy hiába van meg a PS3-as verzió a játékból ugyanúgy ki kell fizetned a PS4-es verziót.
Az Xbox One-nál ez másképpen van ha megvan az Xbox360-as verzió akkor azt ingyen töltöd nem kell 2x fizetni a játékért.
#18.
Azért te mongolidióta mert az Xbox One nem csak konzol, most is arról írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!