XBOX 360 SLIM-ből melyik alaplaposat ajánljátok?

Figyelt kérdés

A Valhalla vagy Trinity alaplapot?

És melyiket miért?

2013. júl. 20. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Kit érdekel az alaplap?

Ez nem egy rohadt PC, hogy napokat böngészi az ember a 28 millió lehetséges alkatrészt, hogy végül kiválasszon egyet, ami pont ugyanazt tudná, mint a többi.

Vegyél egyet és játssz, erre való a konzol.

2013. júl. 20. 18:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Évekkel ezelőtt vettem egyet(Falcon alaplappal) és játszottam Volna, ha nem ment volan szarrá... :)

Úgyhogy megkérdem(mint laikus), hogy milyen alaplapú gép lenne ajánlott, igen. :) (mivel nem azért akarok Xboxot venni, hogy szanaszét szedjem és tanulmányozzam, hanem hogy játszak rajta, így valószínű, hogy ennyire mélyen nem értek hozzájuk, viszont EZEN az oldalon segítséget vártam volna...)

2013. júl. 21. 23:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor mondom:

Szard le az alaplapot, vegyél egy akármilyen Slimet, jó lesz.

2013. júl. 22. 05:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a választ!
2013. júl. 22. 09:31
 5/6 anonim ***** válasza:

A corona laposak a legújabb gyártmányok,de tulajdonképpen ugyan az mint a jasper (ami már nem hajlamos a 3-led-re)

Csak eltávolították belőle a hana csip-et,szóval ha nem akarod rgh-ztatni a gépedet akkor a corona-t válaszd.

2013. júl. 24. 15:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Corona alaplapos és RGH-zva van, de miért ne RGH-ztassam?
2013. júl. 24. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!