Hobbi szinten rajzolok, és szükségem lenne valami ilyesmire, de nagyon fontos lenne, hogy ne kelljen a számítógéphez csatlakoztatni, mert az nekem nincs... vagy esetleg ha meg lehet valahogy oldani, hogy ne kelljen csatlakoztatni... Vagy ha ilyen egyáltalán nincs, akkor is magára a táblára szeretnék rajzolni, és nem ilyen "közvetett" módon számítógépre. Nagyon köszönöm ha tudtok segíteni, fontos lenne!
Hát nem tudom...tablet? Nekem egy Asusom van, azon szoktam rajzolgatni (Autodest Sketchbook Pro-val), de általában csak skicceket, nem érzékeli, hogy mennyire nyomod rá a tollat. A Samsung Galaxy Note 10 (meg asszem az iPadek) igen, és ha úgy alakul, akkor ezeket is lehet rajztáblaként csatlakoztatni a géphez egy VirtualTab nevű programmal. Ezek mondjuk annyira nem olcsó dolgok (nekem). Viszont a pl. a Wacom táblákhoz kell, hogy legyen géped.
2015. jún. 22. 09:54
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ! :) én ugyan erre gondoltam, de amint említetted, nem érzi a nyomást, meg szeretnék kicsit komolyabb programmal dolgozni. De a wacum táblák úgy hallottam a legjobbak, szóval akkor azt fogok venni, a gépet megoldom kölcsön Kérem a bátyámét, vagy valami :F
egyébként egy 150e forintot szánnék rá, vagy e körül.
2015. jún. 22. 17:11
3/7 anonim válasza:
Hát 150-ből inkább vegyél egy használható gépet meg egy olcsóbb, kisebb wacom táblát. Ami gép nélkül is használható és érdemes is megvenni, az nem jön ki ennyiből, hobbicélra pedig teljesen felesleges is. Egy gép meg azért elég sok minden másra is használható lehet. Más cuccaira pedig inkább ne kalkulálj, biztos vagyok benne, hogy rengeteg konfliktus lenne abból, ha bátyád gépét behúznád, vagy épp szemét módon ő szeretné használni és nem adja neked oda...
Egy egyszerű tablet még nagyon kezdő szinten sem használható, maximum firkálni, játszani való.
Ami gép nélkül is használható, belefér a keretedbe és tökéletes rajzolásra, azt papírnak hívják. :D
2015. jún. 22. 19:34
4/7 anonim válasza:
(1. vagyok) Ja, 150-ből már tudsz olyan gépet venni, amin elfutnak a programok és még belefér egy tábla is. Azt nem gondoltam, hogy ennyit tudsz rászánni. Én a tabletemet nem erre a célra vettem, mikor már megvolt, akkor jutott eszembe, hogy kipróbálom :)
2015. jún. 23. 10:26
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a gép megvan azzal már nincs gond, azt nem tudja esetleg valaki hogy a wacum tábláknál ami nem "közvetíti" a rajzot a gépre, hanem arra magára az eszközre rajzolsz, azoknak mi a neve? köszi mégegyszer a válaszokat :D
Köszönöm szépen mindenkinek :D Nah a végén lejjebb vettem az igényeimből ( xD ) és a vége az lett, hogy Wacom inztuo P&T small ^^ még gyűjtök egy olcsó laptopra is, és utáno go egyszerre megvenni :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!