A digitalizáló rajztáblám rosszalkodik, és nem tudom, hogy mi a hiba oka. Részleteket lent írom. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
A digitalizáló táblámmal lenne egy olyan problémám, hogy nem kívánt vonalakat húz, amit egy mellékelt képen meg is tekinthettek, hogy miről is beszélek. Randomra egyenes vonalakat jelenít meg, és egyszerűen nem tudom, hogy miért csinálhatja. Ha valakinek esetleg lenne ötlete ezzel kapcsolatban, hogy hogyan küszöbölhetném ki ezt a hibát, azt nagyon megköszönném. A tábla egy Wacom Intuos Pro M típusú készülék. Íme, ezek lennének a hibák: [link] 2015. jún. 1. 16:33
1/3 A kérdező kommentje:
Oké, meg van a hiba oka. Drivert kellett frissítenem.
2015. jún. 1. 19:33
2/3 anonim válasza:
le tudnád írni pontosan, mit értesz driver frissítés alatt? mert nekem ugyanez a problémám a rajztáblával... köszi
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem pl. Wacom márkájú táblám van, ezért a hivatalos weboldalról szedtem le hozzá a legújabb drivert, amiben már javítva volt a fent említett hiba. De letölthetsz egy Driver Booster 2 nevű programot is hozzá, ha nincs kedved drivert keresgélni, ami a gépedben megtalálható összes hardverhez megkeresi a legfrissebb szoftvert és telepíti is, beleértve a tábládhoz tartozó legfrissebb drivert is.
2015. júl. 3. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!