Milyen digitális rajztáblát javasolnátok?
Szeretnék venni egy táblát,genius vagy wacom márkában. 20-30.000 forint körül gondolkodok, mert ha már veszek,akkor ne legyen gagyi. Hobbi szinten szeretném csak használni,de fontos lenne,hogy tollat és a kezem is érzékelje.(Ez azt hiszem a pen&toch) Ami még fontosabb lenne,de nem tudom,hogy mindegyik ilyen-e, hogy a tollat érzékelje akkor is,ha nem ér hozzá a tábla felületéhez. Mindegyik ilyen? Vagy ezt külön nézni kell?
Hallottam olyanról is,de nem láttam még,hogy a tábla alá lehet tenni egy eleve kész rajzot. Ilyen létezik? Ha igen,milyen néven keressem,s mennyibe kerül? Nem olyat szeretnék,ami megjeleníti a rajzot,mert az megfizethetetlen.
Nézegettem a wacom-tól azt a táblát ami a manga csomaghoz van. Az érzékeli a tollat messzebbről is? Ha nem,akkor melyik az a márka,amelyik érzékeli?
Bocsi,ha zavarosan írtam le, de sok kérdésem van,és nem szeretnék full gagyit venni,ha már egyszer beruházok rá.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat ^^.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!