Smart TV Set top boxxal?

Figyelt kérdés
Szóval a minap a családnak sikerült beszereznie egy "Smart" TV-t, viszont felmerült egy probléma. A TV-n van egy digitális kábeles keresés amivel ha a UPC-t átállítom egyébre teljes keresésnél be is hoz random TV meg rádió állomásokat össze vissza, csakhát Conax modul hiányában mindnél (néhány kivétellel) kártyát kér. De nekem van egy set top boxom amit ha rákötök hdmivel akkor az olyan funkciók mint a timeshift vagy a "foci" mód teljesen halott. A kérdésem az, hogy lehet e extra 10+ ezres Conax modul nélkül elérnem, hogy valahogy a TV-n érzékelje a dolgokat és ne a külső HDMIs set top boxon át, megfosztva engem a nagyon okos TV varázsától?

2015. jún. 14. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az úgy nem megy, sajnos. Egyébként én is így használom, de a boxban is megvannak azok a funkciók, mint a tévében, pl. timeshiftelni is lehet vele.
2015. jún. 14. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Le vagyok maradva, már van olyan tévé, ami tudja rögzíteni a HDMI-n rákötött beltéri műsorait is. De olyanokat csak tavaly óta gyártanak, nagyon nem lehetnek még elterjedve.
2015. jún. 14. 15:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Sadface azért köszi...pedig már azt hittem sikerült találni egy kiskaput a DVR előfezités megkerülésére
2015. jún. 14. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!