Rendeltem egy Samsung UE40H6200 3D Smart TV és ehhez milyen szemüveget kell venni, mire kell figyelni?
Ha boltban veszed, akkor kell, hogy adjanak hozzá, mert 3D tv-t nem árulhatnak hiányosan. ha kéz alatt vennéd, akkor úgy adják ahogy megegyeztetek, de utólagos vásárlásnál a boltban fogják tudni típusszám alapján, melyiket adják hozzá. Ha netán eltévesztené az eladó, vissza lehet vinni, de hiszen maga mondta, hogy ezt vigyem, mert jó hozzá de mégsem működik, most cserélje jóra. Az eladó elkezd sürgölődni, hogy helyrehozza az esetleges hibáját.
Ha meg itt adnak tanácsot és esetleg eltévesztik és azt kéred és otthon nem működik, akkor az eladó mondhatja neked, de hiszen maga mondta kedves vevő, hogy ezt kéri, ezért nem cseréljük. (esetleg)
"boltban vettem vadiújan két év garival és nem adtak hozzá szemüveget"
Szóval a boltban hibáztak.
Az viszont jó, ha a márka képviselet rendbe tette a dolgot.
Persze szemüveg kell, hogy járjon a tv-hez, azt a bolton kellett volna "leverni". Az ára benne van a készülék árában. Ha nem adtak, akkor megloptak ezzel, mert külön pénzbe került az a kiegészítő ami az árban benne van. Valaki elvitte magának. Gondolták, nem mindenkit érdekel a térhatás. Vannak ilyenek. érdemes mindenre figyelni várárláskor. Persze tudom hogy van az, amikor mindent kezdünk átlátni, akkor derül ki, minek is kellene benne lenni.
Ez már valami újabb hülyeség. Őrült világ. Végre tud valami pluszt a tv és nem lehet kihasználni, csak ha külön még költesz rá. Legfeljebb aki a szem problémája miatt nem látja a térhatást, az nem akarja legalább néha kihasználni ezt a pluszt benne egy egy jó filmnél.
nyilván az ilyen betegséggel küzdőkre gondolhattak, akik nem képesek kihaszbálni a térélményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!