Lg tévén miért ugranak el a csatornák?
Figyelt kérdés
Pároméknál 1, nálunk 2 lg tv van a háztartásban, mindegyik 2 évesnél fiatalabb. Ugyanaz a kábelszolgáltató van mindkettőnknél. A digitális kábeltévén rendszeresen elugranak mindegyik tvn a csatornák, úgy h nézem és egyszer csak eltűnnek a csatornák. Akkor az a csatorna a listában sincs benne. Van egy samsung készülékünk is az nem csinálja. Azbanalóg csatornák nem tűnnek el.2015. máj. 30. 20:58
1/6 anonim válasza:
Nálam is csinálta, amíg rájöttem,hogy a set top box-on a legnagyobb felbontást kell alkalmazni
2/6 anonim válasza:
Használtok Set-top-boxot vagy direktben a tv-re van kötve a digitális kábeltévé?
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs settop box, a tvre van kötve a kábel egyből.
2015. máj. 31. 08:37
4/6 anonim válasza:
válaszokat akarunk. engem is érdekel! eltűnnek a csatornáim!
5/6 anonim válasza:
Nálam, csak a csatorna listában van olyan hogy ugrik egyet. Vagy vissza ugrik az éppen nézett csatornára. De ez csak a csatorna listában van ez így. Nekem is LG Tévém van, és nekem is követlen van csatlakoztatva a kábel tv, az LG TV-hez. Nincs Set-top-box nálam sem. A kép nem tűnik el nálam. Az előbbi ugrálós jelenség csak akkor jelentkezik, ha a távkapcsolón a List gombot megnyomom, és ezáltal be megyek a csatorna listába.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát még mindig nem oldódott meg a probléma! Kicseréltem a tvm-nél a csatlakozókat, az elosztót, mondom hátha, de semmi. Van h ugy ugranak el a csatornák, hogy mondjuk a 14-esre beteszi a discoveryt meg a vivat egyszerre. Ugyhogy két csatorna van egy helyen. Van h naponta csinálja, van h hetente, de mindig elugranak a csatornák. Azthiszem szerelőt hívok, hátha a jelerősséggel lehet a gond, nemtudom.
2015. aug. 19. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!