Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri még PS3-at venni vagy...

Megéri még PS3-at venni vagy inkább PS4?

Figyelt kérdés
A PS3 most nagyon jó árban van ezért gondoltam arra olyat vennék, de több fórumon is azt írták hogy már nem lesznek rá jó játékok, sőt a GTA 5 PS3-ra kiadott változata is le van butítva állítólag. A butított grafika nem olyan nagy gond ha nem egetverő a különbség, az viszont hogy még a 30 FPS sincs meg(tesztek szerint) elég komoly gond. A TV-m FULL HD azt úgy tudom támogatja PS3, de gondolom nem sok értelme van ha csak 30 FPS-sel megy...

2015. máj. 26. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyre kevesebb új játék fog rá jönni, és ami jön az valóban sokszor butitva is van a PS4-hez képest. Szóval inkább a 4 mindenképp.
2015. máj. 26. 17:59
 2/5 A kérdező kommentje:

És az eddig kiadott gamekkel mi a helyzet? Például GTA 5(multiplayben), Watch dogs...stb

Ezek mennek rajta gond nélkül, normális FPS számmal?

2015. máj. 26. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
3-mon 30 FPS legtöbb esetben a max, a 4-en megvan a 60.
2015. máj. 26. 19:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Na de így hogy tud bárki is játszani vele??? Volt már alkalmam tapasztalni PC-n hogy pl.: a minecraft kész szenvedés 30 FPS-sel. Akkor miért vett annyi ember PS3-at? Ezt így tényleg nem értem...
2015. máj. 26. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Talán mert anno egy évtizede mikor kijött még mentek rajta a dolgok 60 al...
2015. máj. 26. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!