Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri most vennem egy PS3at?...

Megéri most vennem egy PS3at? Vagy inkább xbox 360?

Figyelt kérdés
a PS idáig jobban bejön + ingyenes a multis részlege, és ha valamelyiket flasheltetném akkor nem menne a multi?

2014. dec. 2. 18:57
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és még annyi, hogy ha használtan szeretnék venni játékot, akkor ez hogyan működik...pl egy bf4 nél az accountra nem aktiválódik már be a játék?
2014. dec. 2. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Amelyiknek jobban bejönnek az exkluzívjai
2014. dec. 2. 18:59
 3/7 anonim válasza:

addig még eredeti játékkal játszol, addig mind1 hogy ki van ütve bármelyik gép vagy sem, az írt játékkel nem lehet mulitba játszani.

én 100% hogy xbox ot vennék, most akciós az euronix ban 55 ezer az 500 gigás kinect es 360

mondjuk én mindig xbox párti voltam, sony az nekem nem jön be..

2014. dec. 2. 19:12
 4/7 A kérdező kommentje:
ha ki van flashelve akkor én úgy hallottam hogy nem megy a multi
2014. dec. 2. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Így van ezt írta a válaszoló is.
2014. dec. 2. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:

"ddig még eredeti játékkal játszol, addig mind1 hogy ki van ütve bármelyik gép vagy sem"

Nem tudom, honnan szedted ez a hülyeséget (legalábbis ps3nál nincs így...)

Ugye a kiütés egyszerű fogalom lényegében "nem gyári szoftver" vagyis cfw van a gépen...

Sony nem azt nézi, hogy a nyomorultnak eredeti játéka van bent, vagy leszedett [+ info: ps3 nincs írott játék mivel nem olvasná be még törten se]

Hanem a szoftvert és ha észreveszi, hogy nem ofw vagyis gyári szoftver megy először az acc ban (csinálsz újat azt kész folytatod a multizást)

Vagy ami rosszab id bann így is folytathatód a multit, de itt folyton cserélgetned kell a konzol id-t

2014. dec. 3. 11:59
 7/7 A kérdező kommentje:
tehát ha vennék én használtan játékot, akkor az hogyan lenne? a játékok nincsenek ráaktiválva ACC-ra?
2014. dec. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!