Megéri most vennem egy PS3at? Vagy inkább xbox 360?
addig még eredeti játékkal játszol, addig mind1 hogy ki van ütve bármelyik gép vagy sem, az írt játékkel nem lehet mulitba játszani.
én 100% hogy xbox ot vennék, most akciós az euronix ban 55 ezer az 500 gigás kinect es 360
mondjuk én mindig xbox párti voltam, sony az nekem nem jön be..
"ddig még eredeti játékkal játszol, addig mind1 hogy ki van ütve bármelyik gép vagy sem"
Nem tudom, honnan szedted ez a hülyeséget (legalábbis ps3nál nincs így...)
Ugye a kiütés egyszerű fogalom lényegében "nem gyári szoftver" vagyis cfw van a gépen...
Sony nem azt nézi, hogy a nyomorultnak eredeti játéka van bent, vagy leszedett [+ info: ps3 nincs írott játék mivel nem olvasná be még törten se]
Hanem a szoftvert és ha észreveszi, hogy nem ofw vagyis gyári szoftver megy először az acc ban (csinálsz újat azt kész folytatod a multizást)
Vagy ami rosszab id bann így is folytathatód a multit, de itt folyton cserélgetned kell a konzol id-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!