Xbox One vagy Xbox 360? Megéri megvenni a One-t? Esetleg inkább Playstation 4?

Figyelt kérdés

Karácsonyra szeretném meglepni magunkat egy játékkonzollal. Egyik ismerősömnél láttam meg az Xboxot és megtetszett.

Egyébként semmilyen konzolunk nem volt ezelőtt, ezért kérném a véleményeteket.

Azért nem tudok dönteni, mert ugye a 360 olcsóbb, több játék van rá, azok is olcsóbbak, de nekem a grafika nem annyira tetszik.

(Jelenleg a laptopon játszom a Dead Rising 3-mal, a 360-n meg csak az 1. és 2. része van, de nekem az Youtube alapján nem tetszik, kicsit olyan visszalépés lenne)

A One nem lenne jobb befektetés, ha arra gondolok, hogy ugye egy ilyen gépet hosszabb távra vesz az ember?

Vagy jobban megéri játszani a régebbi játékokkal?

Egyébként a Ps3, Ps4-től sem vagyok elzárkózva teljesen, csak tetszett az Xbox kontrollere.

2014. dec. 11. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Üdv,

Milyen televízióra kötöd majd rá a konzolt?

2014. dec. 11. 11:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy 120 cm képátlójú Panasonic plazmatv-re.
2014. dec. 11. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Kontrollert napok alatt meg lehet szokni, teljesen mindegy hogy PS vagy Xbox kontrollerről van szó.

Grafika nem teszik? Akkor asztali (gamer) pc.

Ami miatt az ember konzolt vesz az az exkluzív címek. Ilyen pl.: a Last of Us (PS), Gears of war (Xbox).

Emberenként változik ki milyen játékokat szeret de a jövőévi exkluzív címek listája lényegesen hosszabb a PS4-nek (ennek ellenére lehet neked nem tetszenek).

Én PS tulaj vagyok (nem elfogult fan) volt 1, 2, 3 és most van 4-em is. Nekem a Naughty Dog döntötte el hogy PS-t veszek... Nézd meg neked milyen exkluzív címek jönnek be és ez alapján döntsd el.

És igen mindkét konzolt hosszútávra veszik 5-6 évre is akár. Annyi előnye van jelenleg PS4-nek hogy van egy új (MO-on még nem élő) rendszer ami bérleti díj fejében bármelyik PS játékot engedi játszani telepítés nélkül így nincs szükség régi konzolra ha van 1-2 játék a régebbi generációból amivel játszani akarsz.

PS4 papíron jobb, de ez ha nem vagy pixelvadász nem észrevehető, tehát így ne dönts.

2014. dec. 15. 17:53
 4/5 anonim válasza:
Ps 4 lenne a legjobb választás de ha mindenképpen xbox akkor inkább 360. Szerintem az a One-nál jobbra sikeredett valamennyivel.
2014. dec. 18. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
azért mert a ps4-nek erősebb hardvere vagy több rá a japán exkluzív cím nem mindenkinek az a bestbuy. Én one-t vennék a forzák és a halo-k miatt. 360-at ne vegyen ha telik one-ra is. igaz , hogy van rá több ezer játék évileg visszamenően, de két év múlva lejár a támogatottsága addigra bőven beindul a One.
2014. dec. 18. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!