Mi baj lehet a PS2őmmel? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Vettem két hónapja egy használt PS2őt(chippeltet), és eddig minden nagyon szép volt, azonban egyik napról a másikra nem olvasta be azokat a programokat, amiket én írtam ki(de azelőtt hibátlanul) dvd-re. A helyzet az, hogy van hozzá egy rakás másik játékom(a géppel kaptam), mind cd-n, és azokat beolvassa. Mitől lehet ez? Koszos lenne a fej? Vagy komolyabb a baj?2010. febr. 25. 20:49
1/1 anonim válasza:
Sztem a lemez(űres) fajtájától is függ,de nem mindig
Nekem is volt hasonló problémám,de kaptam egy infót ,hogy Verbatim lemezekre érdemes ki írni a Ps-játékokat,és persze Alcohol 120%-al progival(max 8X sebeségel)ki írni:) minden tökéletes lesz!!!(nálam bevált)
De lehet van jobb ötlete valakinek.
sok sikert:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!