üdv! Ez a hangfal képes-e 3. 000 wattra? Jó-e házibulikba vagy esetleg Diszkóba?
ma 19:05
azért nem tudom elhinni mert hátsó szélvédő nem nagyon szokott elrepedni,ha az elreped akkor már első szélvédő rég nincs meg.
másik pedig hogy pár hete saját szememmel láttam hogy első szélvédőn kb 25-30cm hosszú repedés tovább repedés nélkül elviselte a kicsit több mint 151dB-t.
Sok videót találni neten is 155-160dB-ekkel aminél a szélvédők gond nélkül elvannak.
Első szélvédő repedt már el nekem de nem a hangtól hanem mert hibás volt,utána simán napsütésre is repedt tovább ahogy tágult.
jaj és még a 98dB-es érzékenységnél akartam korábban írni hogy érzékenység adatnál oda kell figyelni hogy 1W/m ben van megadva vagy 2,83V/mben van.
ha utóbbi akkor 3-4dB-t el kell venni és akkor lesz az 1W/m adat.
de mindegy ez most nem erröl szól
na a kérdezönek szól hogy az electronic star oldalt felejsd el ha kell akkor összeállitok neked egy rendszert max 100000ft-ig igaz használtat de a Djbörzén megbizható emberek vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!