Mi kell egy aktív hangfal megépítéséhez?
Annyit tudok eddig az egészről hogy kell bele sugárzó hangválltó és egy erősítő .
Hogyha tudtok egy jó hangfalba építhető erősítőt és ha kell még valami az összeállításhoz írjátok le .
mindegy mit építesz bele.
Szinte bármilyen erősítőt belerakhtasz
TUDÁS és alkatrészek.
Különben egyszerűbb és olcsóbb, ha veszel egy jó erősítőt, meg egy értelmes hangsugárzót/párt, használtan, jó állapotban.
Faanyag, szerszámok(esetleg muhely), sok tapasztalat, hangszóró(1 vagy tobb, nem tudom mennyire gondoltál), belso elektronika(kábelek, erosito, csatlakozók, forrasztások, esetleg csillapítóanyag, hangváltó csak akkor kell, ha 2 vagy tobb hangszóró van a dobozban). Nem tudok sokat így segíteni, írd le mit gondoltál ki, lehet hogy úgy tobbet segíthetnék.
Sok sikert!
Arra gondoltam hogy egy régi katonai ládába építenék egy aktívhangfalat és valamennyire értek is a hangtechnkához csak pontosa nem tudtam m kell bele .De az lenne az elképzelés hogy egy 26x46x27 ládába lenne 2 vagy három sugárzó egy magas [link] és egy mélyközép [link]
és ha tudnál nekem írni egy linket egy jó és viszonylag olcsó hangfalba építhető erősítőről és egy hangválltóról (legyenek kompatibilisek a sugárzókkal )azt nagyon megköszönném.Ha van valami hozzáfűzni valód akkor hallgatom . eddig is nagyon köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!