Mongoosteam kérdése:
üdv! Ez a hangfal képes-e 3. 000 wattra? Jó-e házibulikba vagy esetleg Diszkóba?
2015. máj. 17. 17:12
1/32 anonim válasza:
Persze hogy nem ez csak állom és az is marad,ismerösöm is vett aztán átt vitem hozzá egy Kenwood KA-770D erösitőt és 2percbe se telt hogy szét szedje ez a szar kinai vackót más részt elöször is nem a wattokat kell nézni hanem az érzékenység aztán a wattot én a helyedbe ezt nem venném meg inkább néz körül a DJbörzén ott ezerszer jóbbat veszel
2/32 A kérdező kommentje:
Aktiv vagy passzív hangfal ??
2015. máj. 17. 18:18
3/32 dirtboy válasza:
auna megtévesztésre alapuló cégpolitikát fojtat,kerülni kell messziről.
ennyire hiteles az auna wattjai,itt egy mérés.
4/32 anonim válasza:
ez az auna passzív de már a márka kiejtésétől rokáznom kell
5/32 anonim válasza:
dirtboy: ezt az oldalt amit belinkeltél megnéztem és szét zuhantam a röhögéstöl,a monacor autós erösitőm jobban meg van pakolva és az 700w-os de legalább tudja azt amit rá irtak
6/32 dirtboy válasza:
igen de nézni kell az áramfelvételt is,némelyik erősítőt saját biztosítéka fölé is vitték,nem árt erre oda figyelni nézelődés közben.
monacorom még nem volt,melyik van neked?
7/32 anonim válasza:
dirtboy: nekem egy Monacor HPB-604,viccből vettem egy auna 2x1000w-os mélyládát és kicsinálta az erösitő félperc se kellet
8/32 anonim válasza:
dirtboy: és 2db Sal mélyládám van 2x175w-os és 98db az érzékenysége (ez nem vicc mert ez még kb 2006-os kiadás) egyik nap megnéztem hogy meddig van a vége amedig birja ellis értem de közbe kirombant a hátsó üveg
9/32 dirtboy válasza:
azért remélem nem boltból vetted.
boltból nem szabad mert azzal támogatod a márkát és aki mögötte van,ő meg röhög a jakján a csajaival a watt huszárokon akik elélveznek a ráírt számoktól.
szóval nem szabad támogatni vásárlással még viccből sem véleményem szerint.
más
én azon sem lepődnék meg ha auna nyomó nem réztekercses lenne hanem alu huzalból lenne tekerve mint némelyik spl-esnek.
az ócóbb fém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!