Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Apple iPad mint Ebook olvasó?

Apple iPad mint Ebook olvasó?

Figyelt kérdés
Apple Ipad Air 2-re rá lehet tenni netről leszedett pdf formátumú könyveket amit azon meg is tekinthetek normálisan?Egyik amiért vennék tabletet az a könyvolvasó tulajdonsága, az IOS rendszer zártsága miatt kérdezem ,hogy ez megoldható?

2015. máj. 9. 13:01
 1/5 |Orfeusz| ***** válasza:
70%
Alapvetően sokkal kevésbé alkalmas ebooknak, mint egy rendes ebook. Lehet rajta olvasni persze, de a kijelzője egy e-ink panelhez képest sokkal jobban tükröződik, kevésbé kontrasztos, többet fogyaszt...
2015. máj. 9. 13:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom ,nyilván egy ebook reader lenne a legjobb erre a célra, de egy iPadet több mindenre is tudnék használni ,a könyvolvasás csak egy szempont , arra lennék kíváncsi csak ,hogy megoldható amit kérdeztem?
2015. máj. 9. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

ipad nagyon jó ebook olvasónak, én fullos napsütésben a tengerparton simán olvasgattam vele, a lényeg hogy ne PDF-et tegyél rá hanem EPUB-ot, ez jobb formátum neki, tudja tördelni, betűtípust lehet váltani stb.

minden könyv fent van EPUB-ban is a weben vagy torrenten

2015. máj. 9. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
Acrobat reader van iPad-re is.
2015. máj. 9. 18:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. máj. 9. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!