Videokamera ugyan olyan kényes mint egy digit fényképgép?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert volt egy digit. fényképgépem ami egyszer elromlott és azt mondta a szervíz h ezt szét ne szedjük, mert utána a jó isten nem fogja azt még egyszer úgy összetenni, hogy az optikája pontos legyen stb.

Kérdezném, a digit kameránál ugyan ez van?

Mert a tervem az, hogy mivel van benne 2 mikrofon beépítve, az egyiket szeretném "leakasztani" és hozzáforrasztani egy jack-aljzatot abból a célból, hogy külső mikrofont lehessen hozzá csatlakoztatni, mivel a hangja pocsék, alig vesz valamit, és ez baromi jó ötlet lenne szerintem.

Szerintetek megvalósítható, ha szépen finoman bánok vele, vagy ez is olyan, hogy nem szabad szétszedni, mert annyi neki?

köszi előre is

2010. febr. 20. 09:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Jóval, bonyolultabb és kényesebb!!!

sokkal jobban miniatürizált, csak spec. eszközökkel javítható, forrasztható stb. (még a szak-szervízek sem nagyon válalják a belenyúlást, illetve irgalmatlan összegeket kérnek érte.

(ha nincs egy ehhez hasonló, törpefeszültséggel működő, szabályozható hőfokú egységed, hozzá se kezd, vagy számíts rá, hogy az esélyed, hogy még működni fog utána, csak ezrelékekben mérhető!)

[link]

[link]

2010. febr. 20. 11:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát ez elszomorít. Csak hát az eléektronikájába nem nyúlnék én bele, látszólag a ét mikrofonja elöl nagyon elszigetelten külön van és azt hittem, ha lecsavarozom az elejét és hozzá férek, akkor oda tudom forrasztani az aljzatot, de ha nem javaslod pedig értesz hozzá, akkor nem próbálom meg, annyit nem ér, csak nagyon jó lett volna ....

köszi !!

2010. febr. 21. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!