Meg lehet oldani, hogy szóljon a mélynyomó?
Figyelt kérdés
Adott egy erősítő. Optikain leadja 5.1-ben a mélyet. De amikor rákötöm jack-rca kábellel és beállítom hogy a sub is benne van az nem akar szólni. Úgy meg szól, hogyha az egyik végét az rca-nak az 5.1 résznél bedugom a subwooferhez (De a másik ilyenkor nem szól). De ha átdugom egy másik kimenetbe (cd) ugye ott 2 rca kimenet van akkor nem szól csak a 2 első (hiába van úgy beállítva hogy ,,subwoofer yes") A lényeg az, hogy milyen kábel kell és hány darab hogy a láda is szóljon. Vagy egyszerűbb egy jack-optikai (toslink). Vagy rca kábelekkel hogy oldom ezt meg, meg van 7 darab rca-rca kábelem.2015. ápr. 6. 09:32
11/12 dirtboy válasza:
nem nagyon ismerem azokat a kábeleket így nem tudom hogy mit lehet rajta és mit nem.
igazat megvalva én autóshifis vagyok,ezért nem ismerem ezeket a optikai kábeleket meg hogy melyik jó melyik nem,nálunk csak rca használandó.
12/12 A kérdező kommentje:
Akkor te vagy az én emberem! Meg tudod mondani, hogy egy 2002 évjáratú mazda6-hoz van-e hifi? Mert van aki azt mondja hogy nincs, inerneten meg 200e körül van (na annyit nem adnék érte). Szóval hogy egyáltalán lehet e bele szerelni az érdekelne, mert gondolom nem minden autóba ugyan olyan megy.
2015. ápr. 6. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!