Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lehet a baja a mélynyomómnak?

NeoXeR kérdése:

Mi lehet a baja a mélynyomómnak?

Figyelt kérdés
Még régebben vettem egy GENIUS SW-G 5.1 3500 hangrendszert de meghibásodott és a membrán szétégett. Majd rendeltem hozzá egy 8 ohm mosat (az eredeti 5 volt) de miután beszereltem és ha elkezdek zenét hallgatni akkor van egy elég idegesítő alap zúgása és megnéztem nem ütközik semmivel. A másik dolog hogy ha nagyon magasra veszem rajta a hangerőt akkor magától kikapcsol és vissza áll az alap értékekre. Valaki tudja hogy mi mehetett benne tönkre?

2015. márc. 20. 15:54
 1/5 Karesz6969 ***** válasza:
Nem a mélynyomódnak van baja (ill. most már annak is) hanem az erősítőd krepált be. Valószínű semmi védelem sincs benne és egyenfesz került a kimenetre ami rendre hazavágja a hangszóróidat.Ezért is zúg...
2015. márc. 20. 16:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Es ezt lehet valahogy orvosolni?
2015. márc. 21. 00:50
 3/5 Karesz6969 ***** válasza:
Persze. Meg kell javítani az erölködőd!
2015. márc. 21. 19:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt nem tudod megmondani hogy az erősítőn konkrétan mi krepálhatott be?
2015. márc. 21. 23:12
 5/5 Karesz6969 ***** válasza:
Ha van egyenáramú védelem benne akkor az, ha nincs akkor a táp körben keresném a hibát...lényeg, hogy a kimenetre valami képen egyenfesz kerül aminek nem szabadna ott lenni és ez vágja haza a hangszóróid.
2015. márc. 22. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!