PS3 játékot honnan vegyek?

Figyelt kérdés

Új/használt játékok érdekelnének, amik esetleg olcsóbbak, mint máshol, és ahol nem vernek át semmivel sem.

Meg hallottam olyan helyekről is, ahova ha visszaviszem a játékot beveszik x forintért, vagy esetleg ahol lehet cserélni, bármit amivel olcsóbban tudom megvenni a játékot.

Meg van egy ilyen oldal: [link]

Van pár elég olcsó játék PS3-ra is, de mennyi lehet a szállítási díj Bp-re?

Meg ha használtan veszek egy játékot kell valamire figyelni?

Pl. egy multiplayer-es játékban lehet olyat, hogy bannolják valahogy a játékot és nem lehet multizni vagy sehogy sem játszani?

2010. febr. 18. 21:00
 1/3 anonim válasza:
Én egy külföldi kereskedövel vagyok kapcsolatban, aki meglehetösen jó áron tud játékot szerezni(platformtól függetlenül). Ha érdekelne, îrj egy Pü-t! ;)
2010. febr. 19. 14:27
 2/3 anonim válasza:
ird be számitogépen hogy:konzor világ.hu és onnan lehet rendelni
2010. ápr. 6. 16:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Előző:

Nem kell hülyének nézni, nem az van, hogy nem tudok honnan venni, 30000 oldalt ismerek, ahonnan játékokat is lehet rendelni.

Csak engem olyan érdekelt volna, ahol olcsóbb.

Pl. lehet használtan venni, vagy cserélni, beszámítják a régi játékokat, stb.

2010. ápr. 6. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!