Milyen játékot vegyek X360-hoz? Még soha nem játszottam Box-szal. De most akark venni egyet mer a gépem már nem viszi a mai, meg tegnapi játékokat. Szóval mit ajánltok első játéknak?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 18:20
1/12 anonim válasza:
Ez így nagyon nehéz.
Mit szeretsz?
Autós, lövöldözős (RPG, FPS), akció, szimulátor, logikai, ügyességi, stratégiai?
2/12 anonim válasza:
Ahogy az első válaszoló is mondta, ízlés kérdése, hogy TE milyen típusú játékokat szeretsz!!!! És csak utána kérdezd meg, mert addig ésszerű választ nem igen fogsz kapni!
3/12 A kérdező kommentje:
FPS, autós, akció esetleg stratéégia.Bocs hogy ezt nem írtam.Remélem így már menni fog.Előrre is kösz.
2010. dec. 2. 19:55
4/12 anonim válasza:
Hamár eredeti játékkal akarsz játszani, gondolom akkor Live-ozni is szeretnél.
Így ajánlanám neked a Battlefield Bad Company 2-t, nekem is ez volt az első játékom hozzá, és azóta is sokat játszom vele, mert zseniálisan jó.
Ha nem ismered nézz rá youtuben, az egyik legizgalmasabb online FPS.
5/12 Morfologus válasza:
Ja, Battlefield Bad Company 2 nem rossz, autosnak meg ott a Forza vagy Blur
6/12 anonim válasza:
Ja, amúgy Live-on a legújabb NFS, a Hot Pursuit is rohadt jó.
7/12 A kérdező kommentje:
Live-olni nem akarok.Mert nem akarok eért fizetni.
2010. dec. 3. 16:49
8/12 anonim válasza:
Nem kerül sokba, (nem sokkal több, mint 1000 forint havonta), viszont nagyon megéri, elég sok játékot már kifejezetten multira csinálnak, ezért pl csak pár órás singleplayer kampánya van...
9/12 A kérdező kommentje:
És ezt 4GB-ssel is el lehet érni, vagy csak 250-essel?
2010. dec. 3. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!