, PS3-am van és nem tudok dönteni hogy milyen játékot vegyek. Szerintetek melyik éri meg a legjobban?

Figyelt kérdés
A kérdés egyértelmű
2010. ápr. 28. 07:40
1 2
 1/11 anonim válasza:

GTA ( Grand Theft Auto ) , Need For Speed , Mortal Kombat , Tekken 6 , Sims

Ez szerintem egy jó összeállítás de lehet a PlayStationokat úgymond "chipelni" és ezzel a netről letöltött játékokat is lejátsza a PS3.

2010. ápr. 28. 17:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Tudom de egyenlőre az anyagi helyzetünk megengedi a eredeti játékokat és addig nem nagyon szeretnék chipeltetni.Egyébként köszi majd megnézem :)
2010. ápr. 28. 18:34
 3/11 anonim ***** válasza:

az hogy most jól megy, nem jelenti, hogy fölöslegesen meg kell venni őket :D inkább tedd el az árukat, és bulizz! de 1 kis ON is:D

a fent említett játékoknál jobb összeállítást nem tudtam volna sztem

2010. ápr. 28. 21:52
 4/11 A kérdező kommentje:
A gta4-et meg akartam rég venni tkken,mortal kombat.Nemtom ezt a 2-őt már sok játékom van úgyhogy 1 hosszú,élvezhető többször játszhatót szeretnék.
2010. ápr. 29. 08:06
 5/11 anonim válasza:
Ez igaz amit az előbbi válaszoló mondott. Minek megvenni akkoris ha vanpénzed rá?? Nekem van kb 300 játékom mind másolt és ugyanúgy fut mint az eredeti , semmi értelme megvenni!!
2010. ápr. 29. 14:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Most nem erről van szó hanem hogy milyen játékot vegyek. egyébként lehet ps3-at is chippeltetni??
2010. ápr. 29. 14:04
 7/11 anonim ***** válasza:

A PS3-at még NEM lehet chippeltetni!!!!

Van már róla egy-két fejlemény, de azok még csak ideiglenesek. Meg ha ki lenne chippeltetve, mire mennél vele? Tájékoztatásul közlöm az előzőekkel és veled is, hogy több 10 gigás játékokról van szó(a God of War III pl. 40 GB), a Blu-Ray lemez ára kb. 4-5000 Ft+Blu-Ray író is kell, ami több10000 Ft. Ezenkívül elveszne az online támogatás is, szóval mit érnél vele?

Másrészt gratulálok, hogy van PS3-ad! ;)

A játékokért nem kell parázni. Használtan, külföldről nagyon jó áron hozzájutsz(én is onnan szerzem, ha kell neked is, írj vissza).

A következőket ajánlom neked:

Tekken 6

GTA 4

GTA: Episodes from Liberty City

Heavy Rain

Little Big Planet

Dante's Inferno

God of War III

Uncharted: Drake's Fortune

Uncharted 2: Among Thieves

Assassin's Creed 2

Killzone 2

Infamous

Final Fantasy XIII

Nagyjából ezek, amik az eszembe jutottak, de még tudnék sorolni! ;)

Amiket mindenképpen ajánlok:

God of War III - nagyon gazdag játékélménnyel, történettel, véres, brutális kombókkal és ütközetekkel megpakolt játék, egyszerűen én imádom.

Uncharted 2: Among Thiebes: többszörösen Goty lett és már több, mint 150 díja van már. Azt hiszem ezek magukért beszélnek. Ha ki akarok próbálni, először a Drake's Fortune-nal kezd.

Killzone 2: nagyszerű FPS, remek grafikával.

Kb. ennyi. ;)

2010. máj. 1. 10:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Bocsi, pár helyen elrontottam:

Uncharted 2: Among Thieves a neve a játéknak.

"Ha ki akarok próbálni, először a Drake's Fortune-nal kezd."

Ha ki akarod...

2010. máj. 1. 10:43
 9/11 A kérdező kommentje:
ezek mennxivel olcóbbak mint a hazaiak???
2010. máj. 1. 12:01
 10/11 A kérdező kommentje:
elnézést : mennyivel
2010. máj. 1. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!