, PS3-am van és nem tudok dönteni hogy milyen játékot vegyek. Szerintetek melyik éri meg a legjobban?
GTA ( Grand Theft Auto ) , Need For Speed , Mortal Kombat , Tekken 6 , Sims
Ez szerintem egy jó összeállítás de lehet a PlayStationokat úgymond "chipelni" és ezzel a netről letöltött játékokat is lejátsza a PS3.
az hogy most jól megy, nem jelenti, hogy fölöslegesen meg kell venni őket :D inkább tedd el az árukat, és bulizz! de 1 kis ON is:D
a fent említett játékoknál jobb összeállítást nem tudtam volna sztem
A PS3-at még NEM lehet chippeltetni!!!!
Van már róla egy-két fejlemény, de azok még csak ideiglenesek. Meg ha ki lenne chippeltetve, mire mennél vele? Tájékoztatásul közlöm az előzőekkel és veled is, hogy több 10 gigás játékokról van szó(a God of War III pl. 40 GB), a Blu-Ray lemez ára kb. 4-5000 Ft+Blu-Ray író is kell, ami több10000 Ft. Ezenkívül elveszne az online támogatás is, szóval mit érnél vele?
Másrészt gratulálok, hogy van PS3-ad! ;)
A játékokért nem kell parázni. Használtan, külföldről nagyon jó áron hozzájutsz(én is onnan szerzem, ha kell neked is, írj vissza).
A következőket ajánlom neked:
Tekken 6
GTA 4
GTA: Episodes from Liberty City
Heavy Rain
Little Big Planet
Dante's Inferno
God of War III
Uncharted: Drake's Fortune
Uncharted 2: Among Thieves
Assassin's Creed 2
Killzone 2
Infamous
Final Fantasy XIII
Nagyjából ezek, amik az eszembe jutottak, de még tudnék sorolni! ;)
Amiket mindenképpen ajánlok:
God of War III - nagyon gazdag játékélménnyel, történettel, véres, brutális kombókkal és ütközetekkel megpakolt játék, egyszerűen én imádom.
Uncharted 2: Among Thiebes: többszörösen Goty lett és már több, mint 150 díja van már. Azt hiszem ezek magukért beszélnek. Ha ki akarok próbálni, először a Drake's Fortune-nal kezd.
Killzone 2: nagyszerű FPS, remek grafikával.
Kb. ennyi. ;)
Bocsi, pár helyen elrontottam:
Uncharted 2: Among Thieves a neve a játéknak.
"Ha ki akarok próbálni, először a Drake's Fortune-nal kezd."
Ha ki akarod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!