Melyik xbox 360 éri meg a legjobban? Slide arcad premium stb.
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy xbox 360-at de nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb és melyik éri meg a legjobban. A másik problémám az, hogy ki legyen csipelve vagy ne.2011. júl. 14. 20:02
1/30 anonim válasza:
Slim,Arcade,Premium -.-" és az xbox-ot flashelik nem csippelik, és premium
2/30 A kérdező kommentje:
miért éri meg jobban a premium mint a slim?
2011. júl. 14. 20:12
3/30 anonim válasza:
slim az a vékonyabb abból van mindenféle 4gb-től 250gb ig de a 4gb a leggyakoribb
arcade az 256mb(!)
premium 60gb
4/30 anonim válasza:
am ha kivan flashelve akkor nem Xbox Live-olhatsz, de ha nem jó a wifid akkor amugyse működik, és akkor a legjobb az xbox ha LCD HD tv-d van, és van hozzá HDMI csatlakozód
5/30 anonim válasza:
de ha nincs HDMI akkor vehetsz is
6/30 A kérdező kommentje:
nekem csak egy sima lcd tv/monitorom van
2011. júl. 14. 20:18
7/30 anonim válasza:
na nézz ki egy xbox-ot a vaterán, és ha van HDMI az előny de ha nincs akkor is vehetsz boltban, nem drága, így HD minősége lesz a játéknak
8/30 anonim válasza:
nekem flashelt, nem tudok live-olni, de nekünk amugy is szär a wifi, és egy flash 10000ft is lehet és el is romolhat közben, én flashelve vettem, így viszont 1500ft-ért irathatsz ki játékot boltban, vagy letöltheted te is 2rétegűre magadnak ingyen de az macerásabb
9/30 anonim válasza:
ja és ha flashelt akkor 4óránál egyhuzamba nem játssz mert túlmelegedik hagyd lehűlni utána tolhatod neki
és fekve tartsd ne állítva így jobb a hűtése, és szellőző helyen tartsd ne egy sarokba
10/30 anonim válasza:
és jó lenne ha felértékelnél, mert 53%-on vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!