Melyik xbox 360 éri meg a legjobban? Slide arcad premium stb.
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy xbox 360-at de nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb és melyik éri meg a legjobban. A másik problémám az, hogy ki legyen csipelve vagy ne.2011. júl. 14. 20:02
11/30 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tippeket :)
Szóval akkor premium, hdmi és nem ajánlatos hogy flashelve legyen. amúgy visz néhány írott játékot?vagy csak is csak az eredetit viszi?
2011. júl. 14. 20:43
12/30 anonim válasza:
eredetit viszi, flashelve mind2őt
13/30 anonim válasza:
de nem muszáj hogy premium legyen csak 4gb felett és kész
14/30 A kérdező kommentje:
valami olyan oldalt tudok ahol olcsóbban lehet eredeti játékokat venni? : D
2011. júl. 14. 20:48
15/30 A kérdező kommentje:
de szerintetek melyik a legjobb?
2011. júl. 14. 20:49
16/30 anonim válasza:
a Kinect pedig mozgásérzékelő, nagyon jópofa box játékban neked kell ütnöd kitérned bowling pintpong golf stb
17/30 anonim válasza:
a 250gb a legjobb de az baromi drága és felesleges, ezért mondom ha kevés pénzből megakarod oldani hogy 50játékod legyen, vegyél egyet vaterán flashelten, és 4óráig tolod, vársz két órácskát még 4 óra:D
18/30 anonim válasza:
és nem szerintetek hanem szerinted mert az összes válaszoló én vagyok:D
19/30 A kérdező kommentje:
de ez hülyeség hogy csak 4 órát lehet vele játszani, egyik ismerősömnek is flhaselve van, 2.5 éves a konzol külföldön vette mert katona, és ő valamikor éjjel nappal tolja megállás nélkül.
2011. júl. 14. 20:54
20/30 anonim válasza:
am vaterán az eredeti játkok jóval olcsóbbak de hsználtak de viszi őket az x360
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!