Melyik xbox 360 éri meg a legjobban? Slide arcad premium stb.

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy xbox 360-at de nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb és melyik éri meg a legjobban. A másik problémám az, hogy ki legyen csipelve vagy ne.
2011. júl. 14. 20:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
persze haveromnak 3évig bírta úgy hogy éjjel nappal tolta és ki volt flashelve de nem egyszer kell sokat játszanod hogy túlmelegedjen
2011. júl. 14. 20:55
 22/30 anonim ***** válasza:
és az új gépeken jobb a hűtés egy hangyapötsnyivel
2011. júl. 14. 20:56
 23/30 anonim ***** válasza:

[link] + HDMI

de nemtom miért ilyen olcsó

2011. júl. 14. 20:59
 24/30 anonim ***** válasza:
Bármennyit játszhatsz viszont kikapcsolás előtt 10 percig maradj a menüben hogy lehűljön! Hirtelen lehűlés meg előhozza a 3 LED-et főleg így nyáron! És vásárlásnál figyelj mikori gyártású gépet veszel! Mert a régiek 2008-2009 vagy az alattiak szóba se jöhetnek!
2011. júl. 14. 20:59
 25/30 anonim ***** válasza:
és kérdezz rá az alaplapra, ha jasper vagy falcon V2(!!!) akkor rendben van! sima falcon meg xenon meg zephyr vagy mi nem jöhet szóba
2011. júl. 14. 21:01
 26/30 anonim ***** válasza:

[link]

60000ft-ért, 2009.10havi, jasperos, 20gb, sok játékkal, garanciával eladó! eredeti játékokkal, amiket el is adhatsz!

2011. júl. 14. 21:03
 27/30 anonim ***** válasza:

"Hirtelen lehűlés meg előhozza a 3 LED-et főleg így nyáron"

Ez még mindig egy értelmetlen baromság, nem értem miért erőlködik ezzel mindenki.

Milyen hirtelen lehűlés nyáron?

A 40 fokos szobában nehezen fog hirtelen lehűlni bármi is, ellenben ha hagyod, hogy tovább menjenek a ventilátorok jóval hamarabb hűl le...

Akkor, hogy is van most?

Kérdező:

Szerintem meg ne hallgass az 53%-osra, valami 13 éves vérpistike lehet.

Ha jót akarsz veszel újonnan egy 250-es slimet, se a hűtéssel, se a tárhellyel nem lesz gondod.

A valódi játékélményért meg nem érdemes flashelni, neten akár 2-3 ezer forintokért is lehet venni játékokat használtan, bontatlan, fóliás játékokat meg 6-7 ezer forintért, amennyit bőven megér, és így tudsz neten multiplayerezni, ami kb megtízszerezi bármely játék élettartamát és eleve sokkal jobb móka...

2011. júl. 14. 21:33
 28/30 anonim ***** válasza:
Főleg most hogy jön ki a Battlefield 3 és Call of Duty MW 3, hiba lenne flashelni! De te tudod, igazi játékélmény multiban van!
2011. júl. 14. 22:15
 29/30 anonim ***** válasza:

ha szär a wifi kapcsolat akkor bszhatod a jókis live-od és nem mindegy hogy 2 játékod van vagy 60

és édesanyád a vérpistike kedves 64%

de nem szeretem ha pető intézetes 8 éves nyomorékok 13éveseznek le:)

2011. júl. 15. 09:04
 30/30 anonim ***** válasza:

Milyen szar wifi kapcsolatod?

Bármilyen kábeles nettel tökéletes megy a live.

Nekem 9 eredeti játékom van, nagy részét pár ezert forintért vettem, és még ezt a 9-et sem játszottam végig közel sem...

2011. júl. 15. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!