Van e különbség képminőségben a sima hdmi kábel és a vga-hdmi átalakító kábel között?
Figyelt kérdés
Nos , jelenleg hdmi-s videokártya hiányában egy vga zsinór jön ki a gépemből ami hdmi csatlakozóként érkezik meg a full hd 600 hz plazma tévémbe . A kérdésem , hogy a vga miatt a képminőségem van olyan mint a sima hdmi kábeles , vagy esetleg rosszabb ?? A hangot jack kimenettel oldottuk meg ami rca-ként érkezik meg a tv-mbe , ez a hdmi hang átvitelhez képest milyen minőségű ?? És van még egy + kérdésem , miszerint a tv-m felbontását 1200 - 768 asra állítottam be mivel 1920*1080 -ban kicsi volt az asztal , és alig láttam valamit , ha filmet indítok el rajta pl blu rayeset akkor annak a minősége romlik vagy a lejátszóm automat átrakja a maximális felbontásra a filmet ?? A válaszokat előre is köszönöm :D2015. ápr. 3. 14:17
11/11 A kérdező kommentje:
Nem is rossz ötlet :D , úgy döntöttem hogy az ölembe baszarintom a tv-t, úgy egész jól látom ...
2015. ápr. 25. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!