Milyen hordozható készüléken tudok mp4 filmeket nézni?
Az edzőteremben szeretnék kardió közben filmezni, de nem akarom bevinni a laptopom.
Valamilyen olcsó tabletet vagy egyéb készüléket szeretnék, ami alkalmas olyan filmek lejátszására, amiket a laptopon VLC playerrel játszok le, felirattal együtt (mp4+srt).
Mobiltelefon méretű képernyő is megfelelne. A tűéles felbontás nem szempont, a min. 1,5-2 óráig kitartó aksi viszont igen.
Tablet megfelel erre a célra , a legolcsóbb, ami megéri, az az újracsomagolt Asus tablet, ennyiért most ez a legjobb:
"Mobiltelefon méretű képernyő is megfelelne."
Akkor esetleg mobiltelefon?....:)
Köszönöm a válaszokat.
Nem értek nagyon a kütyükhöz.
Milyen mobiltelefon tud ilyet?
Egy 4 éves Nokia N8 okostelefonom van. Szegénynek az aksija már a végét járja és szoftveresen is küszködik. Kb 10 hónapja le szeretném cserélni, de nem tudom, hogy mire.
Elvileg minden okostelefonon tudok filmezni? Akár ezen is?
Elvileg és gyakorlatilag is lehet filmet nézni egy okostelefonon, amit linkeltem, az nem okostelelfon, hanem tablet, a legolcsóbb, amit érdemes megvenni, de neked inkább okostelefon kell a leírtak szerint.
Természetesen nem kell konvertálni a videót, a megfelelő lejátszóprogrammal bármit le tuds zjétszani, ha a mobiod képes rá.Még az N8 is képes rá megfelelő programmal.
Köszönöm a válaszokat.
Tényleg BÁRMILYEN okostelefonra lehet olyan lejátszót telepíteni, amivel khmm torrentelt filmeket lehet nézni?
A számítógépen néni létemre elég jól elboldogulok, de sajnos egyáltalán nem értek a mobilos alkalmazásokhoz, és ilyesmikhez. Az N8-on csak a böngészőt, térképet, számológépet és fényképezőt tudom használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!