Kaon NA 1000 HD műholdvevő készüléken mire való az RJ45 ethernet szerviz csatlakozó?
Figyelt kérdés
A számítógéphez lehet ezen a porton csatlakoztatni vagy mire való?2015. febr. 28. 19:12
1/1 anonim válasza:
Semmire...? nem hinném, hogy szerviz csatlakozó lenne. Arra inkább rs232-t szoktak használni. Mivel ez is egy lebutított box, így lehetséges, hogy eredetileg volt funkciója, akár internetre épülő szolgáltatások, hálózati lejátszás stb (ami egy legolcsóbb boxnál is alapfunkció), de ez valszeg inaktív, ismervén a szolgaboxokat. Keresd fel a Digi fórumát, több is van belőle, ott kérdezd meg, ott valszeg kapsz is 100%-ig hiteles választ, én csak tippeltem. A mai Mo-on, ahol tud úgy működni több digitális szolgáltató is, hogy nem része a szolgáltatásnak az EPG, nem igazán értem miért van szükség butított boxokra. Azért mert lenne rajta pár alkalmazás, youtube, netrádió, webtv stb. s ugyanígy kitérnének a helyes működés felelőssége elől, ahogy az EPG esetében is, akkor ez mégis hol bírna hibás lépés lenni? No ezért nem értem, hogy egy ilyen országban, ahol minden elől kilehet térni a felhasználónál, csak alá kell vele íratni, miért van értelme szoftveresen agyon butítani szolgáltatói boxokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!