Ajándék svájci borotva! Szerintetek ez csalás?
Figyelt kérdés
Hali! Múlt héten felhívott 1 nő azzal a betanult szöveggel, hogy szeretne nekem elküldeni 1 ajándékcsomagot teljesen ingyen, hogy próbáljam ki a svájci borotváikat. Többször is rákérdeztem, hogy tuti ingyenes-e, és nincs-e semmilyen vásárlási kötelezettség, de megnyugtatott, hogy ha megkapom, és nem tetszett, vagy nem akarok többet (pénzért!) akkor hívjam fel a céget, és egyszerűen mondjam le...
Azóta kaptam 1 levelet, amiben 2x is rákérdeznek, hogy BIZTOS megerősítem a rendelést? Ha ajándékról van szó, akkor miért lihegik így túl? Szerintetek ez nem valami csalás? Hallottam már hasonlóról, és a végén nem hogy nem ingyenes volt az "ajándék", hanem méreg drága..
2010. febr. 18. 11:36
21/26 Dömötör Gergely válasza:
Én belementem, Megjött 3 db, Kipróbáltuk a családban. Több mint kiváló. Le is rendeltük a következő adagot. Az is csak utólagos fizetéssel. Most azért találtam meg ezt a fórumot, mert épp a cég nevét keresem. Nem kell mindig bizalmatlannak lenni. A gillete 3 szor drágább és jó esetben fele ennyi ideig jó. Dömötör Gergely voltam facebookon megtaláltok nem vagyok beépített ügynök.
22/26 anonim válasza:
Sziasztok!Engem most kerestek meg a borotva ürüggyel,és 1140ft-os posta költséget mondtak.Belementem mert van egy Gillette Fusion 5 pengés borotvám,amit 3 éve használok,és csak most érzem,hogy kezd kicsit húzni.Erre a termékre azt mondták,hogy 5 pengés,és adnak hozzá 2 db pót pengét,tartót,és még 2 másik valamit.Ez pont kapóra jön,kipróbálom,és majd utána referálok.
23/26 anonim válasza:
Sziasztok! Megkaptam a Svájci borotva készletet,és valami fantasztikus!Írtam egy emailt,hogy nem kérek több borotva fejet,és visszaigazolták,hogy ok.Aki negatívumokat ír az elég szkeptikus,semmi probléma nincsen ezzel a céggel.Csak az illetővel mert valószínű,hogy magából indul ki a rosszindulat elhatalmasodása mellett!!!csaó
24/26 anonim válasza:
én is ezt használom, tökéletes, olcsó!! egyáltalán nem kínai vacak stb.. legjobb borotva amit eddig használtam
25/26 anonim válasza:
Már több,mint 1 éve használom és megvagyok elégedve!
26/26 anonim válasza:
Engem a múlt héten hívott mondta, hogy melyik oldalra regisztráltam, és onnan tudja a számomat, a nevemet, meg a címemet is, és nem rejtett számon. Nagyon kedves volt azt mondta, hogy a postaköltséget kell kifizetnem, 1140 ft. de ráérek csekken októberben... kíváncsi vagyok, még levelet sem kaptam, bár rémlik valami, hogy pár éve már ezt eljátszották. Először nagyon vagány márkát küldtek, aztán meg gagyikat.... úgyhogy egyszerűen nem fizettem és kész.... ők unták meg hamarabb!!!Volt akinek küldték a pótrendelést, és hasonlóan jó márka volt????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!