Ajándék svájci borotva! Szerintetek ez csalás?
Hali! Múlt héten felhívott 1 nő azzal a betanult szöveggel, hogy szeretne nekem elküldeni 1 ajándékcsomagot teljesen ingyen, hogy próbáljam ki a svájci borotváikat. Többször is rákérdeztem, hogy tuti ingyenes-e, és nincs-e semmilyen vásárlási kötelezettség, de megnyugtatott, hogy ha megkapom, és nem tetszett, vagy nem akarok többet (pénzért!) akkor hívjam fel a céget, és egyszerűen mondjam le...
Azóta kaptam 1 levelet, amiben 2x is rákérdeznek, hogy BIZTOS megerősítem a rendelést? Ha ajándékról van szó, akkor miért lihegik így túl? Szerintetek ez nem valami csalás? Hallottam már hasonlóról, és a végén nem hogy nem ingyenes volt az "ajándék", hanem méreg drága..
Sziasztok! Megkaptam a borotvát!
Kaptam hozzá egy 690-es csekket is, de az csak a postaköltség.
Kibontottam a dobozt, aztán rögtön hívtam is a központot, hogy lemondjam. 1 férfi vette fel, bemondtam a levélben lévő ügyfélszámomat, és elvileg már töröltek is a rendszerből. :)
Apukám elhasználja ezeket a csoddddálatos (kínai bóvli) borotvákat, és el van felejtve az egész ügy.
Bátran fogadjátok el Ti is, 690-et megér. (ha Rossmann-ban akarnád megvenni ezt a 4 db-os készletet, akkor sem fizetnél kevesebbet. Ráadásul ez házhoz jön..:D)
Na részemről az ügy lezárva, megnyugodtam, pá mindenkinek!
Szia!
A férjemet tegnap hívta fel ez a hölgy. Az hogy a számát honnan tudta meg nem tudjuk, de nem is kérdeztük. Ellopnak ezek minden adatbázist. Bár mivel nem tudta hogy kit hív, lehet egy olyan adatbázis is, ami a kiadott számokat tartalmazza, előfizetők adatai nélkül. Ugyanis nem tudta kit hívott fel. Azt közölte, hogy a borotva 4db fejjel nem kerül pénzbe, csak a postaköltséget kell kifizetni, ami ebben az esetben 790Ft. Kettő héten belül kapunk egy megerősítő levelet, hogy valóban akarjuk-e. Ezután kb. 2 hétre küldik a terméket postán, a csekkel együtt. A csomagban elvileg benne lesz 3 elérhetőség. Ezek valamelyikén lehet lemondani a továbbiakat. Ami annyit takar, hogy alapbeállításként 1 hónap múlva érkezik egy 12db-os borotvafej csomag, 3290Ft-ért. Ez tartalmazza a postaköltséget. Ezt az 1 hónapot lehet beállítani az ügyfélszolgálaton 1-10 hónap között. Ennyit sikerült kiszedni belőle. Majd kiderül mennyire hitvány borotva lesz. Tuti nem egy mach3. :-) Elvileg minden további nélkül le lehet mondani a további rendelést, az első csomag megérkezte után 8 napon belül. Tehát óvatosan kell bánni velük, mert mint írtátok, nagyon meg lehet járni velük, zsivány banda ez is. Viszont nagyon kíváncsi leszek arra, hogy a beharangozott módon valóban Svájcból érkezik-e a termék.
Szia! Most kérdeztem apukámat, hogy neki hogy vált be a "szajré", és azt mondja, hogy nagyon tuti.:)
Már elég sokszor használta, és szerinte még mindig olyan, mint új korában. Engem azóta sem hívott a cég, igaz, hogy én aznap felhívtam őket a lemondás miatt, amikor megjött az első csomag. Biztos, ami biztos alapon..:)
Ha valami lesz, jelentkezem! :)
Engem kb 2 hete hívott a nő, de se levelet se semmit nem kaptam...Ennek örülök is, csak attól félek hogy valami hülyeségre felhasználják az adataim
Nekem 990Ft postaköltséget mondott az első csomagra...
jah és erről a számról hívott +3618-147-848
Sziasztok,
a legutóbbi bejegyzés is elég régi. Van tapasztalat, higy lemondható-e a dolog, vagy bármit is teszünk csak küldik a leveleket, borotvákat, felszólításokat...?? Én most várom az ajándékcsomagot :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!