Ajándék svájci borotva! Szerintetek ez csalás?

Figyelt kérdés

Hali! Múlt héten felhívott 1 nő azzal a betanult szöveggel, hogy szeretne nekem elküldeni 1 ajándékcsomagot teljesen ingyen, hogy próbáljam ki a svájci borotváikat. Többször is rákérdeztem, hogy tuti ingyenes-e, és nincs-e semmilyen vásárlási kötelezettség, de megnyugtatott, hogy ha megkapom, és nem tetszett, vagy nem akarok többet (pénzért!) akkor hívjam fel a céget, és egyszerűen mondjam le...

Azóta kaptam 1 levelet, amiben 2x is rákérdeznek, hogy BIZTOS megerősítem a rendelést? Ha ajándékról van szó, akkor miért lihegik így túl? Szerintetek ez nem valami csalás? Hallottam már hasonlóról, és a végén nem hogy nem ingyenes volt az "ajándék", hanem méreg drága..

2010. febr. 18. 11:36
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Megkaptam a borotvát!

Kaptam hozzá egy 690-es csekket is, de az csak a postaköltség.

Kibontottam a dobozt, aztán rögtön hívtam is a központot, hogy lemondjam. 1 férfi vette fel, bemondtam a levélben lévő ügyfélszámomat, és elvileg már töröltek is a rendszerből. :)

Apukám elhasználja ezeket a csoddddálatos (kínai bóvli) borotvákat, és el van felejtve az egész ügy.

Bátran fogadjátok el Ti is, 690-et megér. (ha Rossmann-ban akarnád megvenni ezt a 4 db-os készletet, akkor sem fizetnél kevesebbet. Ráadásul ez házhoz jön..:D)

Na részemről az ügy lezárva, megnyugodtam, pá mindenkinek!

2010. febr. 24. 22:22
 12/26 anonim válasza:
Engem is nem rég hívtak!Beleegyeztem,hogy küldjenek egyet!De így utólag már bánom!Már volt dolgom nekem is nehezen lerázós külföldi cégekkel!Állandóan a nyakamra jártak!Hogy van tartozásom!Pedig nem volt!Egy ideje már nem küldik a felszólító leveleket,remélem nem is fognak!Felejtsenek el!!!Ezek nekem is azt mondták,hogy küldenek előtte egy megerősítő levelet,és utána küldik a csomagot!Szerintetek,ha nem erősítem meg,akkor nem küldik,és érvénytelennek veszik??Mert inkább mégsem szeretném ezeket a borotvákat!Azt mondta a csaj,aki hívott,hogy férfi-női borotvák ezek,de egy másik oldalon olvastam,hogy csak férfi!Nekem 790 ft-os árat mondtak!De ahogy így olvasgattam,akkor mindenkinek más árat mondanak!A hasukra csapnak,és mondanak valamit?Akinek megvan már a cég elérhetősége,weboldalának címe,leírna ide??
2010. ápr. 9. 12:37
 13/26 anonim válasza:

Szia!

A férjemet tegnap hívta fel ez a hölgy. Az hogy a számát honnan tudta meg nem tudjuk, de nem is kérdeztük. Ellopnak ezek minden adatbázist. Bár mivel nem tudta hogy kit hív, lehet egy olyan adatbázis is, ami a kiadott számokat tartalmazza, előfizetők adatai nélkül. Ugyanis nem tudta kit hívott fel. Azt közölte, hogy a borotva 4db fejjel nem kerül pénzbe, csak a postaköltséget kell kifizetni, ami ebben az esetben 790Ft. Kettő héten belül kapunk egy megerősítő levelet, hogy valóban akarjuk-e. Ezután kb. 2 hétre küldik a terméket postán, a csekkel együtt. A csomagban elvileg benne lesz 3 elérhetőség. Ezek valamelyikén lehet lemondani a továbbiakat. Ami annyit takar, hogy alapbeállításként 1 hónap múlva érkezik egy 12db-os borotvafej csomag, 3290Ft-ért. Ez tartalmazza a postaköltséget. Ezt az 1 hónapot lehet beállítani az ügyfélszolgálaton 1-10 hónap között. Ennyit sikerült kiszedni belőle. Majd kiderül mennyire hitvány borotva lesz. Tuti nem egy mach3. :-) Elvileg minden további nélkül le lehet mondani a további rendelést, az első csomag megérkezte után 8 napon belül. Tehát óvatosan kell bánni velük, mert mint írtátok, nagyon meg lehet járni velük, zsivány banda ez is. Viszont nagyon kíváncsi leszek arra, hogy a beharangozott módon valóban Svájcból érkezik-e a termék.

2010. máj. 20. 19:29
 14/26 A kérdező kommentje:

Szia! Most kérdeztem apukámat, hogy neki hogy vált be a "szajré", és azt mondja, hogy nagyon tuti.:)

Már elég sokszor használta, és szerinte még mindig olyan, mint új korában. Engem azóta sem hívott a cég, igaz, hogy én aznap felhívtam őket a lemondás miatt, amikor megjött az első csomag. Biztos, ami biztos alapon..:)

Ha valami lesz, jelentkezem! :)

2010. máj. 21. 22:31
 15/26 anonim válasza:
szia. magyar számot adtak meg? Engem most hívtak, én is le akarom mondani majd még aznap. Remélem nem svájci számot kell hívni 50 ezerér, mert tuti szétb.szkodon a fejüket
2010. szept. 24. 13:56
 16/26 anonim válasza:
Szia! Ne idegeskedj, magyar a szám és egyszerűen laéehet mondani!
2010. szept. 27. 10:43
 17/26 Szike86 válasza:

Engem kb 2 hete hívott a nő, de se levelet se semmit nem kaptam...Ennek örülök is, csak attól félek hogy valami hülyeségre felhasználják az adataim

Nekem 990Ft postaköltséget mondott az első csomagra...

jah és erről a számról hívott +3618-147-848

2011. máj. 16. 22:53
 18/26 anonim válasza:

Sziasztok,

a legutóbbi bejegyzés is elég régi. Van tapasztalat, higy lemondható-e a dolog, vagy bármit is teszünk csak küldik a leveleket, borotvákat, felszólításokat...?? Én most várom az ajándékcsomagot :)))

2011. okt. 31. 14:41
 19/26 anonim válasza:
hello
2011. dec. 9. 10:39
 20/26 anonim válasza:
Mik a fejlemények azóta?
2014. jan. 15. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!