Ajándék svájci borotva! Szerintetek ez csalás?

Figyelt kérdés

Hali! Múlt héten felhívott 1 nő azzal a betanult szöveggel, hogy szeretne nekem elküldeni 1 ajándékcsomagot teljesen ingyen, hogy próbáljam ki a svájci borotváikat. Többször is rákérdeztem, hogy tuti ingyenes-e, és nincs-e semmilyen vásárlási kötelezettség, de megnyugtatott, hogy ha megkapom, és nem tetszett, vagy nem akarok többet (pénzért!) akkor hívjam fel a céget, és egyszerűen mondjam le...

Azóta kaptam 1 levelet, amiben 2x is rákérdeznek, hogy BIZTOS megerősítem a rendelést? Ha ajándékról van szó, akkor miért lihegik így túl? Szerintetek ez nem valami csalás? Hallottam már hasonlóról, és a végén nem hogy nem ingyenes volt az "ajándék", hanem méreg drága..

2010. febr. 18. 11:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

szokásos beetetés, azt alig tudod lemondani utána.

és valszeg a termék is fos lesz.

2010. febr. 18. 11:43
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Svájc a bicskáiról híres, nem a borotváról... Vág-vág, de tuti jó lesz az neked? Hagyd a p.csába szerintem :)
2010. febr. 18. 11:50
 3/26 anonim válasza:
Nőlj fel, semmi nincs ingyen. Nagyon beszopod ha nem rázod le őket még időben keményen. A fejed lerágják a helyéről hogy ezt meg azt vedd meg! Hacsak nem írsz valamit alá véletlen amiből ki se tudsz mászni. Nekünk cégünk van, napi szinten zaklatnak valami szeméttel, és kétnaponta nyerek s svéd lottón is érdekes módon, pedig soha nem játszok. Aljas rászedések.
2010. febr. 18. 23:46
 4/26 anonim válasza:
Hello!Engem fél órája hívott a nő és ugyanez!Mondtam neki, hogy küldje!Megkérdeztem honnan van meg a számom mivel az titkos erre aztmondta, hogy nyilvános adatbázisból!!!!Mondom az érdekes de mindegy! Elkérte az e mail cimem meg a cimem!Én átveszem aztán kész!Persze ha nem kell fizetni!aztán lemondom persze ha lesz elérhetőség,mivel arra gondoltam, hogy a nő rejtett számon hívott és mi vanakkor ha a csomagban sem lesz elérhetőség?Amugy serintem is elég furcsa dolog ez!Egyébként igaz az hogy nincs semmilyen szerződés!Bizonyitsa be hogy én rendeltem bármit is pénzért!Ennyi!Ha küldik akkor átveszem azt kész feltéve ha nem lez addig valami még gyanúsabb!Számomra egyébként az is furcsa , hogy rejtett számon hívott!
2010. febr. 20. 18:19
 5/26 anonim válasza:
Ja és arról nem beszélve, hogy szombat este 6 kor hívnak?
2010. febr. 20. 18:29
 6/26 A kérdező kommentje:

Tegnap kaptam 1 levelet is, ami olyan volt mint 1 szerződés, és mégegyszer rákérdeztek, hogy BIZTOSAN véglegesítem a megrendelést???

Én nem értem, hogyha 1 egyszeri ajándékról van szó, akkor miért kell így túllihegni..Félek, hogy hülyeséget csináltam, amikor igent mondtam a bóvli borotváikra...:/

Ja! A levélben volt elérhetőség, úgyhogy arra gondoltam, hogy amint megkapom a cuccot, azonnal megszakítom velük a kapcsolatot. (vagy ha valaki ír még valami elrettentőt, akkor hétfőn első dolgom lesz lemondani a megrendelést is...)

2010. febr. 20. 20:16
 7/26 anonim válasza:
Hello!És hogyan véglegesíted?Azzal, ha nem mondod le vagy mi?Gondolom nem kell aláírni semmit,nem?Amúgy szerintem ha pénzbe kerülne akkor sem tudnak mit csinálni ha nem fizetjük ki.Tulajdonképp azt sem tudnák bebizonyítani, hogy mi rendeltünk ilyet.Egyébként érdekes még az is ogy a netenm sem találni semmi ilyet!Meg mondom titkos a számom!Nem tudom, honnét szerezték meg!Vagy csak ugy találomra bütnek egy számot vagy mi?
2010. febr. 21. 08:17
 8/26 anonim válasza:
Engem ma hívtak és furi, mert az én számom is titkosított??? Mondtam, hogy tartok a dologtól, mert volt már olyan, hogy valaki igent mondott ilyesmire és orrba szájba küldték neki utána a terméket és nem tudta lemondani... azt mondta a csaj, hogy ez nem olyan, mert itt minden úgy lesz ahogy elmondta mert rögzítik a beszélgetést. Hát igent mondtam, de lehet vissza mondom, ha jön a rákérdező levél...
2010. febr. 24. 18:19
 9/26 anonim válasza:
amúgy van valami fejlemény nálad azóta???
2010. febr. 24. 18:21
 10/26 anonim válasza:
Engem is ma hívtak. De nálam már a próbacsomagért 690,-Ft-ot kértek.
2010. febr. 24. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!