Hogy lehet ezt megvalósítani?
Figyelt kérdés
Van egy rc repülőm és azt akarom megcsinálni, hogy teszek rá egy kamerát és amikor irányítom, egy monitoron nézhetem, hogy mit vesz a gépről a kamera.2015. márc. 19. 16:25
1/1 anonim válasza:
Először is olyan kamera kell amit elbír az rc repcsi. Hacsak nem egy nagy fajta van akkor nagyon kicsi kamerát kell nézni. Van olyan kamera aminek alapból van adó meg vevő egysége igaz nem egy nagy szám (vga) de elég olcsó, kínai cucc, már 3-4000ft ért kapsz. Ezzel nincs más dolgod mint nézel neki egy minél kisebb áramforrást és ráeszkábálod a gépre. Ezzel pl egy monitoron nézheted a képet kb 25m es sugáron belül. Ha ennél komolyabb kell akkor pl gopro vagy sj kamera de ahhoz ugye nem kis gép kell meg komolyabb rendszer ami a képet átadja (én nem tudom hogy azt hogy lehet megoldani sajna) és annak mégnagyobb súlya van. Remélem valamennyit azért segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!