Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 3. Világháború=XBOX ONE vagy PS4?

3. Világháború=XBOX ONE vagy PS4?

Figyelt kérdés

Irányíthatóságra vagyok kíváncsi meg a játékokra, hogy melyiken jobb stb....

Előre is Köszönöm a válaszokat.

2015. febr. 18. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
PC egy BoxOne kontrollerrel.
2015. febr. 18. 20:21
 2/5 anonim válasza:
nintendó
2015. febr. 18. 20:38
 3/5 JulesM111 ***** válasza:

Légy erős, mindkettőnek pont ugyanannyi előnye, mint hátránya van.

Nem győzködök senkit, nem másolgatok technikai paramétereket, elvagyok az X1-vel, mert jó ;)

2015. febr. 19. 07:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Kicsit gombhoz a kabátot eset, de alapvetően a játék kínálatot érdemes megnézni. Ha te TLOU, vagy épp killzone rajongó vagy, hiába van one-od. És ugyanez fordítva is, ha Halo, vagy Forza rajongó vagy, akkor kár PS4-et venni.

A másik fontos szempont, hogy a haveroknak, akikkel multiznál milyen gépük van. Ha ez egyezik a játékízléseddel (Pl TLOU rajongó vagy, és a barátaidnak PS4-e van), akkor nyert ügyed van. Ha ütközik (TLOU rajongó vagy, de a haveroknak PS4-e van), akkor el kell döntened neked mi a fontosabb.

Egyébként nekem PS4-em van, barátomnak Xone-ja. Nekem egyik konzol irányíthatóságával sincs bajom. A PS kontrollere valahogy sokkal masszívabb lett, plusz van néhány jól kiaknázható ötlet benne. Pl imádtam, hogy a dying light-ban a rádió üzenetek a kontrolleren szólnak, tényleg van egy adó-vevős érzése.

A one kontroller nem lett sokkal masszívabb, de nem is kellett, mert eleve az volt. Viszont én pl örülök neki, hogy eltűnt az elemtartó dudor, elég kényelmetlen volt. Hosszabb távon (ez nálam max három óra, nagyon ritkán) is kényelmes mindkettő, szóval ezzel nincs baj.

Én nem bántam meg a PS4-et, jó vétel volt. Ráadásul hogy két különböző konzolunk van, így őt is tud ps4-en játszani, és én is xone-on :)

2015. febr. 19. 08:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Pont FORZÁS vagyok és szerintem az XBOX ONE kontrollere az jobb lett szerintem (jobban kezelhetőbb {szerintem})

És a hűtés szem pontjából melyik jobb? Nem azt mondom, hogy túlmelegszik az egyik is, de melyik lesz melegebb?

2015. febr. 19. 08:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!