Szeretnék megvenni egy 220 cm es használt, 3 hete BP-en Thomnál vagy Tkomnál? vásárolt garanciális Lg 86ur81003la UHD smart tvt.Ebben van web böngésző? és ha van melyik? esetleg ha nincs letölthető bele?

"Tudom ez még nem led tv."
Miért ne lenne az? Minden amit az elmúlt 10+ évben gyártottak LED..

"Ebben van web böngésző?"
Ne aggódj, mire Pestről lemegy Békésbe egy 86 collos képernyő (futárcéggel küldik?), pókhálósra törik és nézheted rajta a WEB-pókhálót.
Ha nem törött már most.
"Tudom ez még nem led tv."
Nem OLED, de LED háttérvilágítású, mint általában a LED TV-nek nevezett készülékek, amit 2009-ben jelentetett meg először a Samsung, nagyjából 2010 óta kapható nálunk is.
Noha az elnevezés marketing célú, nem túl korrekt név, de ezt már így hozták be a köztudatba.

...Hogy érthetőbb legyen, a sorok között arra utaltam, én nem mernék ilyet küldözgetni, pláne mivel tudok esetekről is.
De ha te bátrabb vagy...

Sima böngészéshez legalább 8GB RAM-ot és erős processzort szoktak ajánlani, egy tévé (főleg középkategóriás) gyenge (= alacsony fogyasztású, aktív hűtést nem igénylő) hardvere ezt meg sem közelíti, de ha meg is közelítené, sem a gyári böngésző, sem a távszabályzó nem alkalmas általános (egyszerre több lapos, stb) felhasználásra, de célfeladatokra, pl. videós oldalakhoz megfelel. Pár videó:

Az a tévé lopott
432000 forintot kell érte fizetni a telekomnak, 14 napin belül elállhatott volna a vásárlástól, ehelyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!