Most akkor átvertek vagy várjak még a feljelentéssel?!

Figyelt kérdés

Vettem egy laptopot az olx-en. A embert felhivtam azt mondta utaljam át a vètelàrat ès a postakôltsèg felèt, a màsik felèt ö allja. GLS futàrral szokott feladni àllitàsa szerint mert az biztonságosabb. A felesège bankszàmlàjàt adta meg elkuldtem neki az atutalasrol a szamlat h meg aznap fel tudja adni. Reggel amikor kaptam az sms-t h levontàk a szamlamrol a penzt (46ezer ft) felhivtam h megkapta e feladta e a csomagot stb. Azt

mondta igen koszoni megkapta es tegnap feladta a csomagot a gls futar 12 korul oda kell h erjem ha megsem akkor delutan legkesobb. El

kellett mennem itthonrol igy megkertem a szomszedot h vegye at a csomagot es kiirtam egy uzenetet a futarnal h vigye a szomszed lakasba. Este 9kor hazaèrtem se csomag se gls ertesites se semmi. Mar delutan gyanakodtam irtam a csavonak kuldje el a csomag szamat h fel tudjam hivni a futart. Nem valaszolt az sms-re. Este 9kor mikor lattam hogy a csomagbak se hire se hamva felhivtam nem vette fel. A pasim felhivta a sajat szamarol akkor mar ki volt kapcsolva. Most mit csinaljak? Tuti atvert es holnap menjek a rendorsegee vagy meg jôhet a futàr? Szerencsere le tudtam mentemi a hirdeteseit telefonszamait az olx-rol printscreen stb. Egy nô neven van a szamlaszam (Buda Agnes) es az egyik hirdetesnen foto van a nôrôl aki munkat keres budapesten a hirdetes szerint. 2 telefonszam is van hozzajuk es szamlaszam plusz az osszes sms es hivas. A penzt ugyse kapom vissza, de talan meg lehetne talalni hogy megszivassam vagy eselytelen?

2015. febr. 18. 00:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, te sem ezen a földön élsz...
2015. febr. 27. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!