Ezt az erősítőt, hogyan kell bekötni?
Ő lenne az erősítő, de nem csináltam még erősítő bekötést, de szerintem meg tudnám csinálni. Nem nagy dolog lenne egy pozitív tápkábelt bekötni az akksihoz, de érdekelne, hogy ehhez most milyen biztosíték, és hova kell, hogyan vezessem ki a kocsiból? A negatív kábelt pedig, akkor a kasznihoz kell kötni, de azt hova? Gondolom a bekötés után már csak az RCA kábelt bele a fejegységbe, az erősítőre a hangszórót és boldogság. Mert ehhez az erősítőhöz fölöslegesnek tartom a kondenzátort. (Suzuki Swift 1.0 2003-as autó)
Nem sok értelmét látom ennek, egy fejegység is tudja ezt a szintet. :/ Mire használnád?
Amit még nem mondtak, az a remote szál bekötése, amivel a fejegység ki-be kapcsolja. Általában kék-fehér színű kábel az iso csatlakozón.
6x9" Ovál hangszórót fogok vásárolni. Azt kellene hajtani elsőkörben, majd pedig ha fejegységgel is ugyanúgy szól, akkor mélyláda üzemelne a segítségével.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én semmire se használnám, de az én vagyok. :) Sőt, ovált se használnék, de ez egy hosszú történet. Szerintem nem leszel előrébb, mint egy fejjel, de használtan kb ennyiért kapsz olyan erősítőt, aminek értelme is van.
Mély hajtására teljesen alkalmatlan, torz hangot kapnál, könnyen leégne a hangszóró. Hidalni se lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!