Hogyan lehet bekötni egy sztereó erősítőt úgy, hogy 1 hangszóróba szóljon?
Az mp3 ból gondolom a fülhallgató kimenetet akarod az erősítőre kötni. Ezen kijön a jobb és a bal oldal jele és a föld.
1, Az mp3 földjét kösd össze az erősítő földjével.
2, Az mp3 jobb és bal oldali kimenő jelére rakj a jellel sorba 1-1db 1KOhmos ellenállást, majd az ellenállások másik, szabad végét kösd össze egymással. Ez fogja összegezni a két oldal jelét.
3, Ott ahol a két ellenállás össze lett kötve azt kell kötni az erősítő bemenetére. (Nem ismeren az erősítődet, de ha a bemenetén nincs kondenzátor ami a jelet fogadná, akkor még egy 100uF 16V-os kondit is kellene sorosan berakni a két ellenállás összekötött vége és az erősítő bemenete közé )
Megnéztem,de nem találtam kondit.Az alkatrészek mindegyike megtalálható nálam.Összepakolom és jó lesz.Maga az erősítő olyan 5W körüli névleges teljesítményű.
Hálás köszönetem a segítségért!Mindenképpen visszaírok,hogy mire jutottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!