Nagy rajongója vagyok az NBA-nek és szívesen követném élőben a meccseket amerikai TV csatornákon. Hogy van erre lehetőség?
Figyelt kérdés
Nyilván tudom, hogy néha 1-1 meccset közvetít a Sport1 is, de én rendszeresen szeretném és nem stream-en.
A kérdés lényege az, hogy hogy lehet azt megoldani, hogy itthon a TV-en fogjam pl az ESPN adását?
2015. jan. 16. 10:26
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mindenképpen élőben akarod-e nézni. Én mindennap megnézem az előző napi legjobbnak ígérkező meccset, tehát mondhatni elég rendszeres NBA néző vagyok. Én azt szoktam csinálni, hogy letöltöm torrent oldalról őket, aztán úgy nézem. Nekem éjjel fent maradnom, akkor nézem amikor akarom, nem maradok le semmiről. Az előző nap éjjel játszott meccs általában már délelőtt felkerül a nagyobb torrent oldalakra.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, tudom mire gondolsz, de jön a PlayOff meg az All-Star meccs meg minden és annak valahogy úgy van pikantériája, ha élőben nézi az ember:)
2015. jan. 22. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!